Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208382,
    "slug": "compleet-handboek-inmaken-en-bewaren-anna-spreng",
    "nstc": null,
    "title": "Compleet handboek inmaken en bewaren",
    "subtitle": "De beste methoden voor het conserveren van groenten, fruit en kruiden",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren.\n\n- Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys.\n- Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting.\n- Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 119,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-06-15",
    "publication_date_latest": "2011-06-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044731040",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:14:50+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114928,
            "slug": "anna-spreng",
            "key_names": "Spreng",
            "names_before_key": "Anna",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 114929,
            "slug": "margrit-buhler",
            "key_names": "B\u00fchler",
            "names_before_key": "Margrit",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Compleet handboek inmaken en bewaren

De beste methoden voor het conserveren van groenten, fruit en kruiden
ID 208382
Slug compleet-handboek-inmaken-en-bewaren-anna-spreng
Contributors
Author : Anna Spreng
Author : Margrit Bühler
Annotation
Description De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren. - Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys. - Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting. - Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.
Bestseller 60
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 119
Duration
Publication date first 2011-06-15
Publication date latest 2011-06-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044731040 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!