Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 298574,
    "slug": "cooking-for-crowds-mariet-herle",
    "nstc": null,
    "title": "Cooking for Crowds",
    "subtitle": "hundred-twenty-five meals in one session",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Maaltijden voor grote groepen worden vaak bereid - op scholen, kampen, in jeugdherbergen, voor vluchtelingen, maar ook voor jubilea, verjaardagen, enzovoort. Steeds meer amateurs koken voor grote groepen. Daarom wordt het interessant recepten, boodschappenlijstjes, begrotingen en bereidingswijze te delen. In Den Haag kookt een internationaal gezelschap vrijwilligers voor daklozen. Zij delen graag hun ervaringen.<br />De kracht van 'Cooking for Crowds' is dat de auteurs voor horecahoeveelheden koken, maar niet op de wijze waarop in de horeca vaak wordt gewerkt, met veel halfproducten en veel bereiding vooraf. 'Cooking for Crowds' kookt zoals je thuis doet. Het biedt driegangen menu's met als kernwoorden gezond, vers en<br />low budget. Het plezier in koken spettert van elke pagina.<br />'Cooking for Crowds' is het eerste boek met recepten uit de hele wereld voor 125 personen of meer. Behalve recepten biedt het boek talrijke weetjes, zoals:<br />- hoe lang doen 5 personen erover om 25 kilo aardappels te schillen?<br />- hoe lang duurt het voor een pan met 30 liter water warm is?<br />En algemene tips voor inkoop en bereiding, inrichting van de keuken, planning, voorraadbeheer, veiligheid en hygi\u00ebne.<br />Een must voor iedereen die zich voor de uitdaging ziet gesteld een gezond, vers en voordelig menu te koken voor een groot gezelschap.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "eng",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-03-15",
    "publication_date_latest": "2017-09-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789462261969",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:12:51+00:00",
    "updated_at": "2025-11-16T03:54:26+00:00",
    "publisher": {
        "id": 3475,
        "slug": "uitgeverij-lecturis-bv",
        "name": "Uitgeverij Lecturis B.V.",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:04:23+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:01:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 176833,
            "slug": "mariet-herle-2",
            "key_names": "Herle",
            "names_before_key": "Mariet",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 176834,
            "slug": "carolyn-wiersum",
            "key_names": "Wiersum",
            "names_before_key": "Carolyn",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:12:51+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:12:51+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Cooking for Crowds

hundred-twenty-five meals in one session
ID 298574
Slug cooking-for-crowds-mariet-herle
Contributors
Author : Mariet Herle
Author : Carolyn Wiersum
Annotation
Description Maaltijden voor grote groepen worden vaak bereid - op scholen, kampen, in jeugdherbergen, voor vluchtelingen, maar ook voor jubilea, verjaardagen, enzovoort. Steeds meer amateurs koken voor grote groepen. Daarom wordt het interessant recepten, boodschappenlijstjes, begrotingen en bereidingswijze te delen. In Den Haag kookt een internationaal gezelschap vrijwilligers voor daklozen. Zij delen graag hun ervaringen.<br />De kracht van 'Cooking for Crowds' is dat de auteurs voor horecahoeveelheden koken, maar niet op de wijze waarop in de horeca vaak wordt gewerkt, met veel halfproducten en veel bereiding vooraf. 'Cooking for Crowds' kookt zoals je thuis doet. Het biedt driegangen menu's met als kernwoorden gezond, vers en<br />low budget. Het plezier in koken spettert van elke pagina.<br />'Cooking for Crowds' is het eerste boek met recepten uit de hele wereld voor 125 personen of meer. Behalve recepten biedt het boek talrijke weetjes, zoals:<br />- hoe lang doen 5 personen erover om 25 kilo aardappels te schillen?<br />- hoe lang duurt het voor een pan met 30 liter water warm is?<br />En algemene tips voor inkoop en bereiding, inrichting van de keuken, planning, voorraadbeheer, veiligheid en hygiƫne.<br />Een must voor iedereen die zich voor de uitdaging ziet gesteld een gezond, vers en voordelig menu te koken voor een groot gezelschap.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Lecturis B.V.
Imprint
Language eng
Page count
Duration
Publication date first 2017-03-15
Publication date latest 2017-09-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789462261969 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!