Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 450338,
    "slug": "creatief-koken-japans-japans",
    "nstc": null,
    "title": "Japans",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Japan heeft de bevolking altijd gevoed met voedsel uit de zee en van de rijst velden. De keuken benadrukt wat de natuur biedt. Kenmerkend voor de Japanse keuken is de meesterlijke eenvoud en de sublieme verfijning. Het bereiden &eacute;n het eten is een meditatieve aangelegenheid. Zorgt u bij het bereiden van deze recepten voor de grootst mogelijke aandacht, dan wordt koken een kunst.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2002-01-01",
    "publication_date_latest": "2002-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036613811",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:52:46+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:39:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6649,
        "slug": "rebo-productions",
        "name": "Rebo Productions",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 278626,
            "slug": "onbekende-auteur",
            "key_names": "auteur",
            "names_before_key": "Onbekende",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:52:46+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:52:46+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Japans

ID 450338
Slug creatief-koken-japans-japans
Contributors
Author : Onbekende auteur
Annotation
Description <p>Japan heeft de bevolking altijd gevoed met voedsel uit de zee en van de rijst velden. De keuken benadrukt wat de natuur biedt. Kenmerkend voor de Japanse keuken is de meesterlijke eenvoud en de sublieme verfijning. Het bereiden &eacute;n het eten is een meditatieve aangelegenheid. Zorgt u bij het bereiden van deze recepten voor de grootst mogelijke aandacht, dan wordt koken een kunst.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2002-01-01
Publication date latest 2002-01-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036613811 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!