Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 234257,
    "slug": "cuisine-guy-martin",
    "nstc": null,
    "title": "Cuisine",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Sterrenchef Guy Martin van restaurant Le Grand V\u00e9four in Parijs presenteert \nons 300 recepten uit de Franse keuken gerangschikt naar het soort gerecht. \nDeze uitgebreide verzameling bevat niet alleen de grote klassiekers uit de \nFranse keuken, maar ook lokale gerechten en basisrecepten.\n\nsoepen & consomm\u00e9s\nvoorgerechten\nsalades & snacks\nvis & zeevruchten\nvlees\npasta & granen\ngroenten\npatisserie & desserts\n\nEr is niet veel bekend over Guy Martin, hij is een eenvoudige, bescheiden \nen discrete chef. Deze autodidact heeft echter een indrukwekkende staat van \ndienst. Als kind wilde hij dokter worden of rockmuzikant. Hij ging alleen \nnaar de koksschool om bij zijn muzikale vrienden in de buurt te kunnen \nblijven. Hij ging werken in een pizzeria en raakte daar toch heel erg \nge\u00efnteresseerd in het vak. Van 1981 tot 1991 werkte hij als chef bij Relais \n& Ch\u00e2teaux, een exclusieve verzameling van 518 van de beste hotels en \ngastronomische restaurants in meer dan 60 landen. Eerst werkte hij drie \njaar in Ch\u00e2teau de Coudr\u00e9e en vervolgens acht jaar in Ch\u00e2teau Divonne als \nchef en manager. Hier kreeg hij in 1985 zijn eerste Michelinster en 5 jaar \nlater de tweede. In november 1991 kreeg hij een aanbod om als chef en \nmanager bij Grand V\u00e9four in Parijs te komen werken en sindsdien nam zijn \ncarri\u00e8re een vlucht: hij won de ene na de andere prijs en als bekroning op \nzijn werk kreeg hij in 2000 een derde ster.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-07-19",
    "publication_date_latest": "2013-07-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048307920",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:56:06+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:17:05+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 136172,
            "slug": "guy-martin",
            "key_names": "Martin",
            "names_before_key": "Guy",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:56:06+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:56:06+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Cuisine

ID 234257
Slug cuisine-guy-martin
Contributors
Author : Guy Martin
Annotation
Description Sterrenchef Guy Martin van restaurant Le Grand Véfour in Parijs presenteert ons 300 recepten uit de Franse keuken gerangschikt naar het soort gerecht. Deze uitgebreide verzameling bevat niet alleen de grote klassiekers uit de Franse keuken, maar ook lokale gerechten en basisrecepten. soepen & consommés voorgerechten salades & snacks vis & zeevruchten vlees pasta & granen groenten patisserie & desserts Er is niet veel bekend over Guy Martin, hij is een eenvoudige, bescheiden en discrete chef. Deze autodidact heeft echter een indrukwekkende staat van dienst. Als kind wilde hij dokter worden of rockmuzikant. Hij ging alleen naar de koksschool om bij zijn muzikale vrienden in de buurt te kunnen blijven. Hij ging werken in een pizzeria en raakte daar toch heel erg geïnteresseerd in het vak. Van 1981 tot 1991 werkte hij als chef bij Relais & Châteaux, een exclusieve verzameling van 518 van de beste hotels en gastronomische restaurants in meer dan 60 landen. Eerst werkte hij drie jaar in Château de Coudrée en vervolgens acht jaar in Château Divonne als chef en manager. Hier kreeg hij in 1985 zijn eerste Michelinster en 5 jaar later de tweede. In november 1991 kreeg hij een aanbod om als chef en manager bij Grand Véfour in Parijs te komen werken en sindsdien nam zijn carrière een vlucht: hij won de ene na de andere prijs en als bekroning op zijn werk kreeg hij in 2000 een derde ster.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-07-19
Publication date latest 2013-07-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048307920 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!