Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 215356,
    "slug": "culikruiden-larisse-van-der-haar-buijze",
    "nstc": null,
    "title": "Culikruiden",
    "subtitle": "culinair koken met bijzondere smaakmakers",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Met kruiden verrijk je een gerecht. Al eeuwen lang worden kruiden en specerijen in de keuken gebruikt als smaakmakers. Ontdek snel: Culikruiden is het culinaire vervolg op het kruiden inspiratieboek Ontdek snel: Kruidje roer mij.\nCulikruiden inspireert de meer ervaren hobby-kok tot chef met kennis over minder bekende kruiden, specerijen en mengsels en culinaire recepten die zowel toegankelijk als betoverend zijn. Laat je inspireren en verrassen door recepten die soms wat meer aandacht vragen in de bereiding. Ontdek het zelf en volg in 90 minuten een culinaire reis langs kerries en currys, kruidige wortelen als galanga en bijzondere kruiden om zelf te groeien en te plukken als verveine en komkommerkruid, naar fantastische kruidenmengsels om zelf te maken zoals zaatar en dukah.\nCulinair schrijver en tv-kok Larisse van der Haar-Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse media zoals Food en chefsandpages.nl. \n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 109,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-04-02",
    "publication_date_latest": "2014-04-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059407046",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00",
    "updated_at": "2025-11-11T00:15:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1763,
        "slug": "van-duuren-media",
        "name": "Van Duuren Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:02+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 119775,
            "slug": "larisse-van-der-haar-buijze-2",
            "key_names": "Haar-Buijze",
            "names_before_key": "Larisse",
            "prefix_to_key": "van der",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "400",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Culikruiden

culinair koken met bijzondere smaakmakers
ID 215356
Slug culikruiden-larisse-van-der-haar-buijze
Contributors
Author : Larisse van der Haar-Buijze
Annotation
Description Met kruiden verrijk je een gerecht. Al eeuwen lang worden kruiden en specerijen in de keuken gebruikt als smaakmakers. Ontdek snel: Culikruiden is het culinaire vervolg op het kruiden inspiratieboek Ontdek snel: Kruidje roer mij. Culikruiden inspireert de meer ervaren hobby-kok tot chef met kennis over minder bekende kruiden, specerijen en mengsels en culinaire recepten die zowel toegankelijk als betoverend zijn. Laat je inspireren en verrassen door recepten die soms wat meer aandacht vragen in de bereiding. Ontdek het zelf en volg in 90 minuten een culinaire reis langs kerries en currys, kruidige wortelen als galanga en bijzondere kruiden om zelf te groeien en te plukken als verveine en komkommerkruid, naar fantastische kruidenmengsels om zelf te maken zoals zaatar en dukah. Culinair schrijver en tv-kok Larisse van der Haar-Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse media zoals Food en chefsandpages.nl.
Bestseller 60
Genres
Subjects
400 Non-fictie Vrije tijd/algemeen NUR
NSTC
Publisher Van Duuren Media
Imprint
Language dut
Page count 109
Duration
Publication date first 2014-04-02
Publication date latest 2014-04-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059407046 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!