Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 244797,
    "slug": "culinaire-gids-den-haag-en-omgeving",
    "nstc": null,
    "title": "Culinaire Gids Den Haag en omgeving",
    "subtitle": "den Haag en omgeving culinair in kaart gebracht",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Culinaire bijzonderheid<br />Nederland is een klein land maar kent veel culinaire variatie per regio. In iedere gids vindt u informatie over de culinaire bijzonderheden van de betreffende streek maar vooral adressen die culinair interessant zijn. Het begrip culinair nemen we heel ruim. We denken niet alleen aan restaurants maar ook aan kaasboeren, boerderijwinkels, honingmakers, leveranciers van (biologisch) vlees of vis, van zuivel, kaas en ijs, speciale (banket)bakkers, traiteurs, wijn, bijzondere markten of culinaire evenementen etc. <br />Nederland is een culinair land met een eigen keuken en een variatie aan streekproducten.<br />Albert Kooy zegt in zijn basiskookboek De Nieuwe Nederlandse Keuken als volgt: WAT IS DE NEDERLANDSE KEUKEN? Om dat te achterhalen moeten we even terug naar de aardrijkskundeklas. Nederland is een rivierendelta met vruchtbare, vochtige klei- en zandgronden. Het land kent een gematigd klimaat, met vier duidelijke, zachte seizoenen. Op het land groeien talrijke gewassen, elk met een specifieke oogsttijd.<br />Lees verder op: www.culinairegidsnederland.nl",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 140,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-02-11",
    "publication_date_latest": "2016-05-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789075979626",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:18:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 620,
        "slug": "kunstmag",
        "name": "KunstMag",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:57:53+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Culinaire Gids Den Haag en omgeving

den Haag en omgeving culinair in kaart gebracht
ID 244797
Slug culinaire-gids-den-haag-en-omgeving
Contributors
Annotation
Description Culinaire bijzonderheid<br />Nederland is een klein land maar kent veel culinaire variatie per regio. In iedere gids vindt u informatie over de culinaire bijzonderheden van de betreffende streek maar vooral adressen die culinair interessant zijn. Het begrip culinair nemen we heel ruim. We denken niet alleen aan restaurants maar ook aan kaasboeren, boerderijwinkels, honingmakers, leveranciers van (biologisch) vlees of vis, van zuivel, kaas en ijs, speciale (banket)bakkers, traiteurs, wijn, bijzondere markten of culinaire evenementen etc. <br />Nederland is een culinair land met een eigen keuken en een variatie aan streekproducten.<br />Albert Kooy zegt in zijn basiskookboek De Nieuwe Nederlandse Keuken als volgt: WAT IS DE NEDERLANDSE KEUKEN? Om dat te achterhalen moeten we even terug naar de aardrijkskundeklas. Nederland is een rivierendelta met vruchtbare, vochtige klei- en zandgronden. Het land kent een gematigd klimaat, met vier duidelijke, zachte seizoenen. Op het land groeien talrijke gewassen, elk met een specifieke oogsttijd.<br />Lees verder op: www.culinairegidsnederland.nl
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher KunstMag
Imprint
Language dut
Page count 140
Duration
Publication date first 2012-02-11
Publication date latest 2016-05-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789075979626 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!