Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 249740,
    "slug": "culinaire-gidsen",
    "nstc": null,
    "title": "Culinaire gidsen",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In de gidsen vindt u een diversiteit aan culinaire informatie over de streek maar vooral adressen die culinair interessant zijn. De gidsen worden per streek of regio uitgegeven zodat er een overzichtelijke eenheid onstaat. \r\nNederland is een culinair land met een eigen keuken en een variatie aan streekproducten. \r\nAlbert Kooy zegt in zijn basiskookboek De Nieuwe Nederlandse Keuken als volgt: WAT IS DE NEDERLANDSE KEUKEN? Om dat te achterhalen moeten we even terug naar de aardrijkskundeklas. Nederland is een rivierendelta met vruchtbare, vochtige klei- en zandgronden. Het land kent een gematigd klimaat, met vier duidelijke, zachte seizoenen. Op het land groeien talrijke gewassen, elk met een specifieke oogsttijd\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 120,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-06-01",
    "publication_date_latest": "2016-05-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789075979312",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:19:29+00:00",
    "publisher": {
        "id": 620,
        "slug": "kunstmag",
        "name": "KunstMag",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:57:53+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Culinaire gidsen

ID 249740
Slug culinaire-gidsen
Contributors
Annotation
Description In de gidsen vindt u een diversiteit aan culinaire informatie over de streek maar vooral adressen die culinair interessant zijn. De gidsen worden per streek of regio uitgegeven zodat er een overzichtelijke eenheid onstaat. Nederland is een culinair land met een eigen keuken en een variatie aan streekproducten. Albert Kooy zegt in zijn basiskookboek De Nieuwe Nederlandse Keuken als volgt: WAT IS DE NEDERLANDSE KEUKEN? Om dat te achterhalen moeten we even terug naar de aardrijkskundeklas. Nederland is een rivierendelta met vruchtbare, vochtige klei- en zandgronden. Het land kent een gematigd klimaat, met vier duidelijke, zachte seizoenen. Op het land groeien talrijke gewassen, elk met een specifieke oogsttijd
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher KunstMag
Imprint
Language dut
Page count 120
Duration
Publication date first 2012-06-01
Publication date latest 2016-05-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789075979312 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!