Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 269211,
    "slug": "dagen-zonder-vlees-alexia-leysen",
    "nstc": null,
    "title": "Dagen zonder vlees",
    "subtitle": "het kookboek : met vegetarische recepten van bekende Vlaamse koks",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In 2011 riep Alexia Leysen voor het eerst op om samen vegetarisch te vasten,om zo de klimaatproblematiek onder de aandacht te brengen. Met succes: 'Dagen zonder vlees' groeide in enkele jaren tijd uit tot een burgerinitiatief dat in 2015 steunde op het enthousiasme en de hulp van maar liefst 55.000 mensen. Het opzet is simpel: 40 dagen minder vlees en vis eten, om zoveel mogelijk te besparen op onze ecologische voetafdruk. Een gezamenlijke uitdaging om nieuwe smaken en vooral duurzamere voedingsgewoontes te ontdekken. In het kookboek van 'Dagen zonder vlees' tonen bekende Vlaamse koks op een ongedwongen en sympathieke manier dat duurzame voeding ook lekker, gezond, goedkoop en gemakkelijk kan zijn. De opgelegde beperking (geen vlees of vis) leidt tot creativiteit die ze loslaten op de groenten van het seizoen. Dat het aanstekelijk werkt, bewijzen ze in het boek, met hun favoriete vegetarische recepten en inspirerende tips om duurzamer te koken en te eten. Met Jeroen Meus, Sofi e Dumont, Jeroen De Pauw, Peter Goossens, Micha\u00ebl Vrijmoed, Wim Ballieu, Dorien Knockaert en vele anderen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-01-15",
    "publication_date_latest": "2016-01-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089316035",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:05:07+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:21:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1232,
        "slug": "agora-uitgeverscentrum",
        "name": "Agora Uitgeverscentrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 157585,
            "slug": "alexia-leysen",
            "key_names": "Leysen",
            "names_before_key": "Alexia",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:05:07+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:05:07+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Dagen zonder vlees

het kookboek : met vegetarische recepten van bekende Vlaamse koks
ID 269211
Slug dagen-zonder-vlees-alexia-leysen
Contributors
Author : Alexia Leysen
Annotation
Description In 2011 riep Alexia Leysen voor het eerst op om samen vegetarisch te vasten,om zo de klimaatproblematiek onder de aandacht te brengen. Met succes: 'Dagen zonder vlees' groeide in enkele jaren tijd uit tot een burgerinitiatief dat in 2015 steunde op het enthousiasme en de hulp van maar liefst 55.000 mensen. Het opzet is simpel: 40 dagen minder vlees en vis eten, om zoveel mogelijk te besparen op onze ecologische voetafdruk. Een gezamenlijke uitdaging om nieuwe smaken en vooral duurzamere voedingsgewoontes te ontdekken. In het kookboek van 'Dagen zonder vlees' tonen bekende Vlaamse koks op een ongedwongen en sympathieke manier dat duurzame voeding ook lekker, gezond, goedkoop en gemakkelijk kan zijn. De opgelegde beperking (geen vlees of vis) leidt tot creativiteit die ze loslaten op de groenten van het seizoen. Dat het aanstekelijk werkt, bewijzen ze in het boek, met hun favoriete vegetarische recepten en inspirerende tips om duurzamer te koken en te eten. Met Jeroen Meus, Sofi e Dumont, Jeroen De Pauw, Peter Goossens, Michaƫl Vrijmoed, Wim Ballieu, Dorien Knockaert en vele anderen.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Agora Uitgeverscentrum
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2016-01-15
Publication date latest 2016-01-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089316035 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!