Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 313685,
    "slug": "de-alleseter-joel-broekaert",
    "nstc": null,
    "title": "De Alleseter",
    "subtitle": "waarom we ganzeneieren moeten eten, groente ook gevoel heeft, vissaus verslavend is en nog 74 verbluffende eetverhalen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Waarom eten we wel kippen- maar geen ganzeneieren? Waaraan ontleent een zure vrucht als de citroen zijn bestaansrecht? En waarop is de term vierseizoenenpeper gebaseerd? Met onverholen enthousiasme en tomeloze nieuwsgierigheid gaat Jo\u00ebl Broekaert op zoek naar de oorsprong van ons voedsel.<br>Als \u2018alleseter\u2019 deinst hij nergens voor terug: hij vertelt met even veel smaak over balsamico of steak als over cichorei en stierenlul. Ook is hij een groot voorvechter van het kop-tot-staart principe, ofwel het eten van het hele beest. Dit alles maakt <em>de Alleseter </em>tot een even doorwrochte als met humor doorspekte bundel voor iedereen die van lekker eten houdt.<br><br>\u2018Jo\u00ebl is gulzig, grappig en grenzeloos nieuwsgierig.\u2019 Janneke Vreugdenhil<br>\u2018Ik ken weinig mensen die de gein van eten zo smakelijk kunnen overbrengen als Jo\u00ebl Broekaert. Het is die onweerstaanbare combinatie van trek, pret en kennis die maakt dat je alles wilt lezen.\u2019 Hiske Versprille<br><br>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-10-02",
    "publication_date_latest": "2017-11-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789057598654",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789057598661",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:25:27+00:00",
    "publisher": {
        "id": 338,
        "slug": "uitgeverij-podium-bv",
        "name": "Uitgeverij Podium b.v.",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:47+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:06+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 186780,
            "slug": "joel-broekaert-2",
            "key_names": "Broekaert",
            "names_before_key": "Jo\u00ebl",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "320",
            "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De Alleseter

waarom we ganzeneieren moeten eten, groente ook gevoel heeft, vissaus verslavend is en nog 74 verbluffende eetverhalen
ID 313685
Slug de-alleseter-joel-broekaert
Contributors
Author : Joël Broekaert
Annotation
Description Waarom eten we wel kippen- maar geen ganzeneieren? Waaraan ontleent een zure vrucht als de citroen zijn bestaansrecht? En waarop is de term vierseizoenenpeper gebaseerd? Met onverholen enthousiasme en tomeloze nieuwsgierigheid gaat Joël Broekaert op zoek naar de oorsprong van ons voedsel.<br>Als ‘alleseter’ deinst hij nergens voor terug: hij vertelt met even veel smaak over balsamico of steak als over cichorei en stierenlul. Ook is hij een groot voorvechter van het kop-tot-staart principe, ofwel het eten van het hele beest. Dit alles maakt <em>de Alleseter </em>tot een even doorwrochte als met humor doorspekte bundel voor iedereen die van lekker eten houdt.<br><br>‘Joël is gulzig, grappig en grenzeloos nieuwsgierig.’ Janneke Vreugdenhil<br>‘Ik ken weinig mensen die de gein van eten zo smakelijk kunnen overbrengen als Joël Broekaert. Het is die onweerstaanbare combinatie van trek, pret en kennis die maakt dat je alles wilt lezen.’ Hiske Versprille<br><br>
Genres
Subjects
320 Literaire non-fictie algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Podium b.v.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2017-10-02
Publication date latest 2017-11-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789057598654 (BC)
  • ISBN: 9789057598661 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!