Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 216053,
    "slug": "de-authentiek-indische-keuken-lonny-gerungan",
    "nstc": null,
    "title": "De authentiek Indische Keuken",
    "subtitle": "originele recepten uit Nederlands-Indi\u00eb",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><em>De Authentiek Indische Keuken</em> is met ruim 350 originele recepten het eerste standaardwerk over de Indische keuken, die in Nederland als een van de belangrijkste uitingen van de Indische cultuur wordt beschouwd. Lonny Gerungan verdiepte zich in het ontstaan van deze bijzondere keuken die in de vergetelheid dreigde te geraken en bracht hem vervolgens in kaart. <br /><em>De Authentiek Indische keuken</em> is meer dan een kook- en receptenboek. Uitgebreid wordt ingegaan op de culturele en culinaire historie van Nederland en Nederlands-Indie en op de belangrijke verschillen met de Indonesische keuken. Daarnaast wordt in deze uitgave veel informatie gegeven over de kruiden, specerijen, groenten en andere ingredienten die de Indische keuken zijn eigen karakter en smaak geven. Door de realisatie van dit standaardwerk blijft de Indische keuken met zijn bijzondere recepturen definitief voor de latere generaties behouden.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 512,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-07-01",
    "publication_date_latest": "2011-07-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059561281",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:15:23+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 120322,
            "slug": "lonny-gerungan-2",
            "key_names": "GERUNGAN",
            "names_before_key": "LONNY",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De authentiek Indische Keuken

originele recepten uit Nederlands-Indiƫ
ID 216053
Slug de-authentiek-indische-keuken-lonny-gerungan
Contributors
Author : LONNY GERUNGAN
Annotation
Description <p><em>De Authentiek Indische Keuken</em> is met ruim 350 originele recepten het eerste standaardwerk over de Indische keuken, die in Nederland als een van de belangrijkste uitingen van de Indische cultuur wordt beschouwd. Lonny Gerungan verdiepte zich in het ontstaan van deze bijzondere keuken die in de vergetelheid dreigde te geraken en bracht hem vervolgens in kaart. <br /><em>De Authentiek Indische keuken</em> is meer dan een kook- en receptenboek. Uitgebreid wordt ingegaan op de culturele en culinaire historie van Nederland en Nederlands-Indie en op de belangrijke verschillen met de Indonesische keuken. Daarnaast wordt in deze uitgave veel informatie gegeven over de kruiden, specerijen, groenten en andere ingredienten die de Indische keuken zijn eigen karakter en smaak geven. Door de realisatie van dit standaardwerk blijft de Indische keuken met zijn bijzondere recepturen definitief voor de latere generaties behouden.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 512
Duration
Publication date first 2005-07-01
Publication date latest 2011-07-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059561281 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!