Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 233281,
    "slug": "de-basis-filip-verheyden-2",
    "nstc": null,
    "title": "De Basis",
    "subtitle": "- limited edition -",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<b>DE BASIS</b> is het eerste boek van Homarus Culinaire Uitgeverij. Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben.\n<b>Eenvoudige recepten m\u00e9t foto\n</b>Zo is er het klassiek recept voor erwtensoep en consomm\u00e9, de beste bereidingstechniek voor aardappelpuree, frieten, aardbeienconfituur, bladerdeeg, biscuit en sausen als mayonaise, pesto, b\u00e9arnaise en witte wijnsaus. Alles overzichtelijk verdeeld in korte hoofdstukken. Ook wie nu eindelijk het verschil wil weten tussen snijtechnieken als brunoise en julienne of hoe men vlees moet opvullen zonder dat de vulling er tijdens het braden uitloopt kan in DE BASIS terecht. Alles waarheidsgetrouw ge\u00efllustreerd. Elk basisrecept, hoe eenvoudig ook, is van een foto voorzien.\n<b>Basisrecepten van de toekomst\n</b>Maar de auteurs, Filip Verheyden en fotograaf Tony Le Duc, gaan nog een stap verder. Zij gingen ook op zoek naar innoverende bereidingswijzen en technieken, basisbereidingen die nog maar net zijn ontwikkeld maar die stilaan hun plaats opeisen in de keuken van de 21ste eeuw. Denk aan espuma, nougatines en krokante lolly\u00b4s.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-09-20",
    "publication_date_latest": "2016-04-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789077695012",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789490028671",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789490028718",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:17:03+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2247,
        "slug": "minestrone-culinaire-uitgeverij",
        "name": "Minestrone Culinaire Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:50:10+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:03:07+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 135190,
            "slug": "filip-verheyden-2",
            "key_names": "VERHEYDEN",
            "names_before_key": "FILIP",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 135191,
            "slug": "tony-leduc-2",
            "key_names": "LEDUC",
            "names_before_key": "TONY",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 135192,
            "slug": "sergio-herman-2",
            "key_names": "Herman",
            "names_before_key": "Sergio",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De Basis

- limited edition -
ID 233281
Slug de-basis-filip-verheyden-2
Contributors
Author : FILIP VERHEYDEN
Author : TONY LEDUC
Author : Sergio Herman
Annotation
Description <b>DE BASIS</b> is het eerste boek van Homarus Culinaire Uitgeverij. Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben. <b>Eenvoudige recepten mét foto </b>Zo is er het klassiek recept voor erwtensoep en consommé, de beste bereidingstechniek voor aardappelpuree, frieten, aardbeienconfituur, bladerdeeg, biscuit en sausen als mayonaise, pesto, béarnaise en witte wijnsaus. Alles overzichtelijk verdeeld in korte hoofdstukken. Ook wie nu eindelijk het verschil wil weten tussen snijtechnieken als brunoise en julienne of hoe men vlees moet opvullen zonder dat de vulling er tijdens het braden uitloopt kan in DE BASIS terecht. Alles waarheidsgetrouw geïllustreerd. Elk basisrecept, hoe eenvoudig ook, is van een foto voorzien. <b>Basisrecepten van de toekomst </b>Maar de auteurs, Filip Verheyden en fotograaf Tony Le Duc, gaan nog een stap verder. Zij gingen ook op zoek naar innoverende bereidingswijzen en technieken, basisbereidingen die nog maar net zijn ontwikkeld maar die stilaan hun plaats opeisen in de keuken van de 21ste eeuw. Denk aan espuma, nougatines en krokante lolly´s.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Minestrone Culinaire Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2008-09-20
Publication date latest 2016-04-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789077695012 (BB)
  • ISBN: 9789490028671 (BB)
  • ISBN: 9789490028718 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!