Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 199183,
    "slug": "de-broodbijbel-christine-ingram",
    "nstc": null,
    "title": "De broodbijbel",
    "subtitle": "alles over brood en brood bakken met een broodmachine of in de oven",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In al zijn vormen en vari\u00ebteiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei broodsoorten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De nuttige informatie, prachtige foto's en recepten om van te watertanden vormen een perfecte combinatie.<br/><br/>Dit uitvoerig naslagwerk gaat tevens in op elk aspect van uw broodmachine - van het proces van het broodbakken tot de verschillende instellingen, programma's en technieken - evenals op het maken van met de handgevormd brood en kleine broodjes.<br/><br/>Hier vindt u alles van uw gading, van eenvoudige broden tot de wat veeleisender handgevormde broden, broodjes en cakes. Van standaard witbrood, volkorenbrood en boerenbrood via Frans brood, vierzadenbrood, uienfocaccia, ciabatta en feta-olijvenbrood tot petit pain au chocolat, Deens fruitgebak, chocoladebrood, passiecake en vruchtenteabread. <br/><br/>Precieze aanwijzingen en foto's in fullcolour voeren u stap voor stap door de recepten naar een perfect resultaat!<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 2010,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-12-28",
    "publication_date_latest": "2010-12-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048303069",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789048311736",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:13:56+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109225,
            "slug": "christine-ingram",
            "key_names": "Ingram",
            "names_before_key": "Christine",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 109226,
            "slug": "jennie-shapter",
            "key_names": "SHAPTER",
            "names_before_key": "JENNIE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De broodbijbel

alles over brood en brood bakken met een broodmachine of in de oven
ID 199183
Slug de-broodbijbel-christine-ingram
Contributors
Author : Christine Ingram
Author : JENNIE SHAPTER
Annotation
Description In al zijn vormen en variƫteiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei broodsoorten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De nuttige informatie, prachtige foto's en recepten om van te watertanden vormen een perfecte combinatie.<br/><br/>Dit uitvoerig naslagwerk gaat tevens in op elk aspect van uw broodmachine - van het proces van het broodbakken tot de verschillende instellingen, programma's en technieken - evenals op het maken van met de handgevormd brood en kleine broodjes.<br/><br/>Hier vindt u alles van uw gading, van eenvoudige broden tot de wat veeleisender handgevormde broden, broodjes en cakes. Van standaard witbrood, volkorenbrood en boerenbrood via Frans brood, vierzadenbrood, uienfocaccia, ciabatta en feta-olijvenbrood tot petit pain au chocolat, Deens fruitgebak, chocoladebrood, passiecake en vruchtenteabread. <br/><br/>Precieze aanwijzingen en foto's in fullcolour voeren u stap voor stap door de recepten naar een perfect resultaat!<br/>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 2010
Duration
Publication date first 2010-12-28
Publication date latest 2010-12-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048303069 (BC)
  • ISBN: 9789048311736 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!