Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 348710,
    "slug": "de-catalaanse-keuken-emma-warren",
    "nstc": null,
    "title": "De Catalaanse keuken",
    "subtitle": "van de bergen naar de stad en de zee : recepten uit het culinaire hart van Spanje",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Catalanen zien zichzelf als een onafhankelijk volk met een eigen taal, geschiedenis, cultuur en keuken. De Catalaanse keuken heeft een rijke variatie aan smaken en combinaties, en staat bekend om zijn eenvoudige, traditionele, seizoensgebonden stijl. En, niet geheel toevallig, is er in Cataloni\u00eb een hoge concentratie aan Michelin-sterrenrestaurants.\n\nProef de groenten, fruit, charcuterie en zeevruchten uit Cataloni\u00eb; wereldwijd bekend om hun uitmuntende smaak. Door de ligging van het Spaanse Cataloni\u00eb \u2013 langs bergen, de zee en steden als Girona en Barcelona \u2013 heeft zich hier een ongekend gevarieerde keuken afgetekend. De culinaire subculturen, de mengeling van geschiedenis en innovatie hebben de meest uiteenlopende authentieke gerechten opgeleverd.\n\nMaak een fantastische reis langs de 85 authentiek-klassieke gerechten als \u2018mar i muntanya\u2019 (zee en bergen), vongole met ibericoham in een saus van cava of de langzaam gegaarde lamsbout in sherry en citroen en de kruidige \u2018van kop tot staart\u2019-terrine. Samen met de waanzinnige fotografie is dit het ultieme kookboek voor liefhebbers van Spaanse en mediterrane gerechten.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-06-17",
    "publication_date_latest": "2019-06-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789045217345",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:28:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 375,
        "slug": "karakter-uitgevers-bv",
        "name": "Karakter Uitgevers BV",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:38+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:27+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 212629,
            "slug": "emma-warren-2",
            "key_names": "Warren",
            "names_before_key": "Emma",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De Catalaanse keuken

van de bergen naar de stad en de zee : recepten uit het culinaire hart van Spanje
ID 348710
Slug de-catalaanse-keuken-emma-warren
Contributors
Author : Emma Warren
Annotation
Description Catalanen zien zichzelf als een onafhankelijk volk met een eigen taal, geschiedenis, cultuur en keuken. De Catalaanse keuken heeft een rijke variatie aan smaken en combinaties, en staat bekend om zijn eenvoudige, traditionele, seizoensgebonden stijl. En, niet geheel toevallig, is er in Catalonië een hoge concentratie aan Michelin-sterrenrestaurants. Proef de groenten, fruit, charcuterie en zeevruchten uit Catalonië; wereldwijd bekend om hun uitmuntende smaak. Door de ligging van het Spaanse Catalonië – langs bergen, de zee en steden als Girona en Barcelona – heeft zich hier een ongekend gevarieerde keuken afgetekend. De culinaire subculturen, de mengeling van geschiedenis en innovatie hebben de meest uiteenlopende authentieke gerechten opgeleverd. Maak een fantastische reis langs de 85 authentiek-klassieke gerechten als ‘mar i muntanya’ (zee en bergen), vongole met ibericoham in een saus van cava of de langzaam gegaarde lamsbout in sherry en citroen en de kruidige ‘van kop tot staart’-terrine. Samen met de waanzinnige fotografie is dit het ultieme kookboek voor liefhebbers van Spaanse en mediterrane gerechten.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Karakter Uitgevers BV
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2019-06-17
Publication date latest 2019-06-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789045217345 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!