Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 204523,
    "slug": "de-chefs-van-belgie-willem-asaert",
    "nstc": null,
    "title": "De chefs van Belgi\u00eb",
    "subtitle": "De smaakmakers van de Belgische keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De grootste chefs van Belgi\u00eb in de gastronomieklepper van het jaar  </font>  </font>  </font>\r\nIn <i>De chefs van Belgi\u00eb</i> maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het moment. Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire idee\u00ebn en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met de stap-voorstapfoto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs.   In <i>De chefs van Belgi\u00eb</i> vindt u gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaakmakers van de Belgische keuken.   De auteurs van <i>De chefs van Belgi\u00eb</i> behoren tot het kruim van de Belgische culinaire journalisten.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 499,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-09-27",
    "publication_date_latest": "2011-11-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020997408",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789020998375",
            "product_form": "ED"
        },
        {
            "isbn": "9789401400282",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 157,
        "slug": "lannoo-uitgeverij",
        "name": "Lannoo Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112150,
            "slug": "willem-asaert",
            "key_names": "Asaert",
            "names_before_key": "Willem",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112151,
            "slug": "marc-declercq-2",
            "key_names": "Declercq",
            "names_before_key": "Marc",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De chefs van België

De smaakmakers van de Belgische keuken
ID 204523
Slug de-chefs-van-belgie-willem-asaert
Contributors
Author : Willem Asaert
Author : Marc Declercq
Annotation
Description De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar </font> </font> </font> In <i>De chefs van België</i> maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het moment. Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire ideeën en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met de stap-voorstapfoto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In <i>De chefs van België</i> vindt u gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaakmakers van de Belgische keuken. De auteurs van <i>De chefs van België</i> behoren tot het kruim van de Belgische culinaire journalisten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Lannoo Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 499
Duration
Publication date first 2011-09-27
Publication date latest 2011-11-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020997408 (BB)
  • ISBN: 9789020998375 (ED)
  • ISBN: 9789401400282 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!