Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204525,
    "slug": "de-chefs-van-belgie-willem-asaert-2",
    "nstc": null,
    "title": "De chefs van Belgie",
    "subtitle": "De smaakmakers van de Belgische keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het meest prestigieuze kookboek over de actuele Belgische topgastronomie Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire idee\u00ebn en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met stap-voor-stap foto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In De chefs van Belgi\u00eb vindt u de gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Sergio Herman, Wout Bru, Piet Huysentruyt, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaak makers van de Belgische keuken.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-11-05",
    "publication_date_latest": "2013-11-05",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020905557",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789401409810",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 157,
        "slug": "lannoo-uitgeverij",
        "name": "Lannoo Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112150,
            "slug": "willem-asaert",
            "key_names": "Asaert",
            "names_before_key": "Willem",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112151,
            "slug": "marc-declercq-2",
            "key_names": "Declercq",
            "names_before_key": "Marc",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De chefs van Belgie

De smaakmakers van de Belgische keuken
ID 204525
Slug de-chefs-van-belgie-willem-asaert-2
Contributors
Author : Willem Asaert
Author : Marc Declercq
Annotation
Description Het meest prestigieuze kookboek over de actuele Belgische topgastronomie Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire ideeën en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met stap-voor-stap foto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In De chefs van België vindt u de gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Sergio Herman, Wout Bru, Piet Huysentruyt, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaak makers van de Belgische keuken.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Lannoo Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-11-05
Publication date latest 2013-11-05
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020905557 (BC)
  • ISBN: 9789401409810 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!