Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 300171,
    "slug": "de-chemie-van-wijn-rudolf-pierik",
    "nstc": null,
    "title": "De chemie van wijn",
    "subtitle": "wat zit er in wijn?",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'.<br />Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003. <br />Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentini\u00eb en Australi\u00eb en Nieuw Zeeland.<br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 145,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-11-02",
    "publication_date_latest": "2016-11-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789087596286",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:13:08+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:24:40+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1026,
        "slug": "u2pi-bv",
        "name": "U2pi BV",
        "created_at": "2025-09-19T12:31:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:02+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 178020,
            "slug": "rudolf-pierik-2",
            "key_names": "Pierik",
            "names_before_key": "Rudolf",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "447",
            "created_at": "2025-09-19T13:13:08+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:13:08+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De chemie van wijn

wat zit er in wijn?
ID 300171
Slug de-chemie-van-wijn-rudolf-pierik
Contributors
Author : Rudolf Pierik
Annotation
Description Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'.<br />Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003. <br />Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentiniƫ en Australiƫ en Nieuw Zeeland.<br />
Bestseller 60
Genres
Subjects
447 Wijn en dranken NUR
NSTC
Publisher U2pi BV
Imprint
Language dut
Page count 145
Duration
Publication date first 2016-11-02
Publication date latest 2016-11-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789087596286 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!