Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 524101,
    "slug": "de-chinese-keuken-handa-cheng",
    "nstc": null,
    "title": "De Chinese keuken",
    "subtitle": "Authentiek koken van Shanghai tot Sichuan",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><strong>Alles over de Chinese eetcultuur, keukentechnieken \u00e9n de lekkerste recepten<br /></strong>\u2018Heb je al gegeten?\u2019 is in China de manier om aan iemand te vragen: \u2018Hoe gaat het met je?\u2019 Want als je lekker hebt gegeten, gaat het vanzelf al een stuk beter. <em>De Chinese keuken </em>van Handa Cheng is de meest complete kookbijbel over dit immense land. Het bevat recepten uit alle verschillende regio\u2019s en uitleg over unieke ingredi\u00ebnten, technieken en tradities. Bereidingswijzen worden stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt met illustraties. Met themapagina\u2019s over onderwerpen als de veelzijdigheid van tofu, de authentieke theeceremonie en het fantastische streetfood leer je alles over de eetcultuur en culinaire geschiedenis van China. De \u00a0gerechten zitten vol smaak en textuur, van bao\u2019s en noedels tot rijst- en eiergerechten en zoete verwennerijen. Een inspirerend kook- en bladerboek.<br />\u2022 Het meest complete Chinese kookboek<br />\u2022 120 authentieke recepten uit heel China<br />\u2022 35 technieken uitgelegd in woord en beeld<br />\u2022 Prachtig uitgevoerd cadeauboek </p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 384,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-11-06",
    "publication_date_latest": "2025-11-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464043747",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:43:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6568,
        "slug": "nieuw-amsterdam-2",
        "name": "Nieuw Amsterdam",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:46+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 321151,
            "slug": "handa-cheng",
            "key_names": "Cheng",
            "names_before_key": "Handa",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00"
        }
    ]
}
        

De Chinese keuken

Authentiek koken van Shanghai tot Sichuan
ID 524101
Slug de-chinese-keuken-handa-cheng
Contributors
Author : Handa Cheng
Annotation
Description <p><strong>Alles over de Chinese eetcultuur, keukentechnieken én de lekkerste recepten<br /></strong>‘Heb je al gegeten?’ is in China de manier om aan iemand te vragen: ‘Hoe gaat het met je?’ Want als je lekker hebt gegeten, gaat het vanzelf al een stuk beter. <em>De Chinese keuken </em>van Handa Cheng is de meest complete kookbijbel over dit immense land. Het bevat recepten uit alle verschillende regio’s en uitleg over unieke ingrediënten, technieken en tradities. Bereidingswijzen worden stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt met illustraties. Met themapagina’s over onderwerpen als de veelzijdigheid van tofu, de authentieke theeceremonie en het fantastische streetfood leer je alles over de eetcultuur en culinaire geschiedenis van China. De  gerechten zitten vol smaak en textuur, van bao’s en noedels tot rijst- en eiergerechten en zoete verwennerijen. Een inspirerend kook- en bladerboek.<br />• Het meest complete Chinese kookboek<br />• 120 authentieke recepten uit heel China<br />• 35 technieken uitgelegd in woord en beeld<br />• Prachtig uitgevoerd cadeauboek </p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Nieuw Amsterdam
Imprint
Language dut
Page count 384
Duration
Publication date first 2025-11-06
Publication date latest 2025-11-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464043747 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!