Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 405092,
    "slug": "de-chocolade-bar-anne-marij-de-koning",
    "nstc": null,
    "title": "De chocolade bar",
    "subtitle": "maak je eigen chocoladerepen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je\neigen chocoladerepen te maken. Maak d\u00e9 klassiekers\nals twix, bounty of toblerone die natuurlijk v\u00e9\u00e9l\nlekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of\nmaak chocoladerepen met fruit: combineer pure\nchocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en\npofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en\ngesuikerde gember.\n\nLeer de methodes om chocolade op temperatuur te\nbrengen: tableren op een marmeren plaat of de\n\u2018ent\u2019-methode met behulp van au bain-marie.\nWat voor invloed hebben het cacaopercentage\nen de herkomst op de smaak van chocolade en welke\nchocolade is geschikt voor welk type reep?\n\nDe recepten zijn verdeeld over vijf hoofdstukken: de\nklassiekers, frisse en fruitige chocoladerepen, super\ncrunchy chocoladerepen, chocoladerepen die op\nje tong smelten (pure chocolade fudge met braam\n& hazelnoot) en last but not least chocoladerepen\ngebaseerd op taart. Dus ga aan de slag en maak een\nreep met gekaramelliseerde noten & sesam of een\nruby roze chocoladereep met blauwe bessen.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 88,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-10-27",
    "publication_date_latest": "2021-10-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432643",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:33:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 248501,
            "slug": "anne-marij-de-koning-2",
            "key_names": "Koning",
            "names_before_key": "Anne-Marij",
            "prefix_to_key": "de",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00"
        }
    ]
}
        

De chocolade bar

maak je eigen chocoladerepen
ID 405092
Slug de-chocolade-bar-anne-marij-de-koning
Contributors
Author : Anne-Marij de Koning
Annotation
Description De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of maak chocoladerepen met fruit: combineer pure chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en gesuikerde gember. Leer de methodes om chocolade op temperatuur te brengen: tableren op een marmeren plaat of de ‘ent’-methode met behulp van au bain-marie. Wat voor invloed hebben het cacaopercentage en de herkomst op de smaak van chocolade en welke chocolade is geschikt voor welk type reep? De recepten zijn verdeeld over vijf hoofdstukken: de klassiekers, frisse en fruitige chocoladerepen, super crunchy chocoladerepen, chocoladerepen die op je tong smelten (pure chocolade fudge met braam & hazelnoot) en last but not least chocoladerepen gebaseerd op taart. Dus ga aan de slag en maak een reep met gekaramelliseerde noten & sesam of een ruby roze chocoladereep met blauwe bessen.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 88
Duration
Publication date first 2021-10-27
Publication date latest 2021-10-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432643 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!