Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208258,
    "slug": "de-complete-pastakeuken-v-valk",
    "nstc": null,
    "title": "De complete pastakeuken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Waarschijnlijk bestaat er nergens ter wereld een gerecht waar zoveel mensen van genieten als pasta. Dit boek is een eerbetoon aan de eenvoud van de populaire klassiekers waar de Italianen al generaties lang van genieten. Daarnaast bevat <b>De complete pastakeuken</b> vernieuwde recepten met een modern tintje.<br/><br/>* Klassieke sauzen, zoals de Italiaanse Mamma&apos;s ze maken;<br/>* Wat was ook al weer het verschil tussen ziti en orrechiette? Als u het niet meer weet, zoakt u het gewoon op aan de hand van de prachtige kleurenfoto&apos;s;<br/>* Volg de duidelijke aanwijzingen en maak zelf pasta;<br/>* Pasta pronto - we hebben een heel hoofdstuk gewijd aan snelle gerechten die echt in luttele minuten klaar zijn en nog jaren bij u op het menu zullen staan;<br/>* Eenvoudig te bereiden bijgerechten die van uw pastagerecht een complete maaltijd maken;<br/>* Zeven speciale bladzijden met antwoorden op al uw vragen over antipasti, vleeswaren, olijven, kaas en brood;<br/>* Wetenswaardigheden over historische gerechten en nuttige informatie over onbekende en ongewone ingredi\u00ebnten.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-09-30",
    "publication_date_latest": "2008-09-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054262923",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:32+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114811,
            "slug": "v-valk",
            "key_names": "Valk",
            "names_before_key": "V.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De complete pastakeuken

ID 208258
Slug de-complete-pastakeuken-v-valk
Contributors
Author : V. Valk
Annotation
Description Waarschijnlijk bestaat er nergens ter wereld een gerecht waar zoveel mensen van genieten als pasta. Dit boek is een eerbetoon aan de eenvoud van de populaire klassiekers waar de Italianen al generaties lang van genieten. Daarnaast bevat <b>De complete pastakeuken</b> vernieuwde recepten met een modern tintje.<br/><br/>* Klassieke sauzen, zoals de Italiaanse Mamma&apos;s ze maken;<br/>* Wat was ook al weer het verschil tussen ziti en orrechiette? Als u het niet meer weet, zoakt u het gewoon op aan de hand van de prachtige kleurenfoto&apos;s;<br/>* Volg de duidelijke aanwijzingen en maak zelf pasta;<br/>* Pasta pronto - we hebben een heel hoofdstuk gewijd aan snelle gerechten die echt in luttele minuten klaar zijn en nog jaren bij u op het menu zullen staan;<br/>* Eenvoudig te bereiden bijgerechten die van uw pastagerecht een complete maaltijd maken;<br/>* Zeven speciale bladzijden met antwoorden op al uw vragen over antipasti, vleeswaren, olijven, kaas en brood;<br/>* Wetenswaardigheden over historische gerechten en nuttige informatie over onbekende en ongewone ingrediƫnten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2008-09-30
Publication date latest 2008-09-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054262923 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!