Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 202416,
    "slug": "de-dagschotel-peter-goossens",
    "nstc": null,
    "title": "De Dagschotel",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "\"De Dagschotel: 36 succesrecepten van njam-chefs<br/>Peter Goossens, Johan Segers, Chiara van Emrik, Peppe<br/>Giacomazza, Jan Buytaert en Roger van Damme.<br/>In \"De dagschotel\" maken de njam-chefs eenvoudige en lekkere<br/>gerechten klaar, die je zelf in een handomdraai op tafel kan toveren.<br/>Een aantal van deze gerechten zijn alledaagse klassiekers die je<br/>wellicht regelmatig klaarmaakt. Balletjes in tomatensaus, croque<br/>champignon, gehaktbrood met krieken, rodekool met appeltjes...<br/>In dit boek geven de njam-chefs hun recepten prijs voor de ideale<br/>bereiding van deze traditionele gerechten. Of ben je op zoek naar<br/>inspiratie? Met wat variatie tover je de meest alledaagse recepten<br/>om tot overheerlijke maaltijden. Een omelet wordt een verrassend<br/>spiegelei met chorizo, cordon bleu krijgt een Italiaanse toets<br/>met salie, kip wordt vervangen door piepkuiken.<br/>En wat dacht je van zuurkool met zalm?<br/>Hou je meer van internationale toppers? We nemen je mee over<br/>de grenzen en maken Griekse moussaka, Italiaanse minestrone,<br/>Bretoense pannenkoeken en Amerikaanse crabcakes. Stuk voor<br/>stuk heerlijke maaltijden die snel en eenvoudig te bereiden zijn.<br/>In dit boek vind je maar liefst 36 recepten om mee aan de slag te gaan!<br/>Of je nu kiest voor een traditionele bereiding of<br/>een nieuw culinair idee, met \"De dagschotel\" wordt<br/>elke maaltijd een feest!\"<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-06-14",
    "publication_date_latest": "2012-06-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059168268",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:14:14+00:00",
    "publisher": {
        "id": 353,
        "slug": "studio-100-nv",
        "name": "Studio 100 NV",
        "created_at": "2025-09-19T12:42:53+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 111033,
            "slug": "peter-goossens-2",
            "key_names": "Goossens",
            "names_before_key": "Peter",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 111034,
            "slug": "johan-segers-2",
            "key_names": "Segers",
            "names_before_key": "Johan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 111037,
            "slug": "chiara-van-emrik",
            "key_names": "Emrik",
            "names_before_key": "Chiara",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 111038,
            "slug": "peppe-giacomazza-2",
            "key_names": "Giacomazza",
            "names_before_key": "Peppe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 111035,
            "slug": "jan-buytaert-2",
            "key_names": "Buytaert",
            "names_before_key": "Jan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 111032,
            "slug": "roger-van-damme-2",
            "key_names": "Damme",
            "names_before_key": "Roger",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De Dagschotel

ID 202416
Slug de-dagschotel-peter-goossens
Contributors
Author : Peter Goossens
Author : Johan Segers
Author : Chiara van Emrik
Author : Peppe Giacomazza
Author : Jan Buytaert
Author : Roger van Damme
Annotation
Description "De Dagschotel: 36 succesrecepten van njam-chefs<br/>Peter Goossens, Johan Segers, Chiara van Emrik, Peppe<br/>Giacomazza, Jan Buytaert en Roger van Damme.<br/>In "De dagschotel" maken de njam-chefs eenvoudige en lekkere<br/>gerechten klaar, die je zelf in een handomdraai op tafel kan toveren.<br/>Een aantal van deze gerechten zijn alledaagse klassiekers die je<br/>wellicht regelmatig klaarmaakt. Balletjes in tomatensaus, croque<br/>champignon, gehaktbrood met krieken, rodekool met appeltjes...<br/>In dit boek geven de njam-chefs hun recepten prijs voor de ideale<br/>bereiding van deze traditionele gerechten. Of ben je op zoek naar<br/>inspiratie? Met wat variatie tover je de meest alledaagse recepten<br/>om tot overheerlijke maaltijden. Een omelet wordt een verrassend<br/>spiegelei met chorizo, cordon bleu krijgt een Italiaanse toets<br/>met salie, kip wordt vervangen door piepkuiken.<br/>En wat dacht je van zuurkool met zalm?<br/>Hou je meer van internationale toppers? We nemen je mee over<br/>de grenzen en maken Griekse moussaka, Italiaanse minestrone,<br/>Bretoense pannenkoeken en Amerikaanse crabcakes. Stuk voor<br/>stuk heerlijke maaltijden die snel en eenvoudig te bereiden zijn.<br/>In dit boek vind je maar liefst 36 recepten om mee aan de slag te gaan!<br/>Of je nu kiest voor een traditionele bereiding of<br/>een nieuw culinair idee, met "De dagschotel" wordt<br/>elke maaltijd een feest!"<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Studio 100 NV
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2012-06-14
Publication date latest 2012-06-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059168268 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!