Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 300585,
    "slug": "de-eetbare-stad-ellen-mookhoek",
    "nstc": null,
    "title": "De eetbare stad",
    "subtitle": "gids voor wildplukkers : met recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Voor een zelfgeplukt maaltje hoef je als stedeling geen excursie naar bos of polder te ondernemen: kraailook,<span>\u00a0 </span>winterpostelein, veldkers, vlierbes en\u00a0rucola zijn in de stad ruim voorhanden. In deze gids lees je waar je moet zoeken, hoe je eetbare planten herkent, hoe ze smaken en hoe je ze kunt bereiden. </p>\n<p></p>\n<p></p>\n<p>Traditionele wildplukgidsen beperken zich doorgaans tot planten en paddenstoelen, zo niet <em>De eetbare stad</em>. De ingredi\u00ebnten uit de stedelijke natuur zijn zeer gevarieerd: van Amerikaanse rivierkreeft en snoekbaars, tot konijn en duif. In de inleiding staat uitgelegd wat wel of niet mag, waarvoor je een vergunning nodig hebt en hoe je verantwoord eet uit park of plantsoen. </p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-03-21",
    "publication_date_latest": "2017-04-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059374782",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:13:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:24:12+00:00",
    "publisher": {
        "id": 355,
        "slug": "uitgeverij-bas-lubberhuizen",
        "name": "Uitgeverij Bas Lubberhuizen",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:26+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:25+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 178333,
            "slug": "ellen-mookhoek",
            "key_names": "Mookhoek",
            "names_before_key": "Ellen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 178334,
            "slug": "geert-timmermans",
            "key_names": "Timmermans",
            "names_before_key": "Geert",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 178335,
            "slug": "anneke-blokker",
            "key_names": "Blokker",
            "names_before_key": "Anneke",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:13:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:13:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De eetbare stad

gids voor wildplukkers : met recepten
ID 300585
Slug de-eetbare-stad-ellen-mookhoek
Contributors
Author : Ellen Mookhoek
Author : Geert Timmermans
Author : Anneke Blokker
Annotation
Description <p>Voor een zelfgeplukt maaltje hoef je als stedeling geen excursie naar bos of polder te ondernemen: kraailook,<span>  </span>winterpostelein, veldkers, vlierbes en rucola zijn in de stad ruim voorhanden. In deze gids lees je waar je moet zoeken, hoe je eetbare planten herkent, hoe ze smaken en hoe je ze kunt bereiden. </p> <p></p> <p></p> <p>Traditionele wildplukgidsen beperken zich doorgaans tot planten en paddenstoelen, zo niet <em>De eetbare stad</em>. De ingrediënten uit de stedelijke natuur zijn zeer gevarieerd: van Amerikaanse rivierkreeft en snoekbaars, tot konijn en duif. In de inleiding staat uitgelegd wat wel of niet mag, waarvoor je een vergunning nodig hebt en hoe je verantwoord eet uit park of plantsoen. </p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Bas Lubberhuizen
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2017-03-21
Publication date latest 2017-04-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059374782 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!