Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 266981,
    "slug": "de-geur-van-rijst",
    "nstc": null,
    "title": "De geur van rijst",
    "subtitle": "verzamelde Indische eet- en kookherinneringen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De geur van witte rijst<br />Verzamelde Indische eet- en kookherinneringen<br />Nederland kent nog volop mensen die een persoonlijke band hebben met de Indische eetcultuur, zowel van de eerste, tweede als derde generatie. In deze families vormt eten het hart van het sociale leven.<br />De nostalgie, de kennis, het plezier en de liefde die bij de echte Indische keuken horen staan aan de basis van dit kookboek.<br />Enkele maanden geleden deed Go-Tan een oproep om herinneringen, anekdotes, oude foto's en natuurlijk de bijbehorende familierecepten in te sturen, met de bedoeling een kookboek te maken 'van iedereen, voor iedereen'. Wat maakt de Indische eetcultuur zo bijzonder? Welke recepten werden van generatie op generatie doorgegeven en vinden nu hun weg naar dit bijzondere kookboek?<br />De inzendingstermijn sloot eind juni, en uit de stortvloed van inzendingen werden de mooiste verhalen en anekdotes geselecteerd. Han Go, directeur van Go-Tan en initiatiefnemer van het project, is razend enthousiast over de originaliteit van de inzendingen en de prachtige verhalen. 'Dit is uniek. Hiermee houden we de sociale Indische eetcultuur ook voor volgende generaties in leven'. ",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-10-30",
    "publication_date_latest": "2015-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789090287942",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:04:40+00:00",
    "updated_at": "2025-11-16T03:54:26+00:00",
    "publisher": {
        "id": 3577,
        "slug": "go-tan-bv",
        "name": "Go-Tan B.V.",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:04:38+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T13:04:38+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:04:40+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:04:40+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De geur van rijst

verzamelde Indische eet- en kookherinneringen
ID 266981
Slug de-geur-van-rijst
Contributors
Annotation
Description De geur van witte rijst<br />Verzamelde Indische eet- en kookherinneringen<br />Nederland kent nog volop mensen die een persoonlijke band hebben met de Indische eetcultuur, zowel van de eerste, tweede als derde generatie. In deze families vormt eten het hart van het sociale leven.<br />De nostalgie, de kennis, het plezier en de liefde die bij de echte Indische keuken horen staan aan de basis van dit kookboek.<br />Enkele maanden geleden deed Go-Tan een oproep om herinneringen, anekdotes, oude foto's en natuurlijk de bijbehorende familierecepten in te sturen, met de bedoeling een kookboek te maken 'van iedereen, voor iedereen'. Wat maakt de Indische eetcultuur zo bijzonder? Welke recepten werden van generatie op generatie doorgegeven en vinden nu hun weg naar dit bijzondere kookboek?<br />De inzendingstermijn sloot eind juni, en uit de stortvloed van inzendingen werden de mooiste verhalen en anekdotes geselecteerd. Han Go, directeur van Go-Tan en initiatiefnemer van het project, is razend enthousiast over de originaliteit van de inzendingen en de prachtige verhalen. 'Dit is uniek. Hiermee houden we de sociale Indische eetcultuur ook voor volgende generaties in leven'.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Go-Tan B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2015-10-30
Publication date latest 2015-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789090287942 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!