Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 456085,
    "slug": "de-groene-smaakbijbel-niki-segnit",
    "nstc": null,
    "title": "De groene smaakbijbel",
    "subtitle": "de beste plantaardige combinaties, idee\u00ebn en recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><em>De groene smaakbijbel</em> bespreekt 90 smaken, van boerenkool tot cashew en van granaatappel tot pistache. Elke smaak wordt gekoppeld aan complementerende andere smaken. Van klassieke combinaties, zoals honing en yoghurt, tot eigentijdse, zoals kurkuma en gember of zwarte bonen en avocado. In meer dan 500 lemma's worden smaakverhalen, proefnotities en recepten gecombineerd om de essentie van elk ingredi&euml;nt levendig te beschrijven. <em>De groene smaakbijbel</em> verwijst af en toe naar vleesgerechten maar is in de kern vegetarisch. Een onmisbare nieuwe klassieker in elke keuken van nu.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 352,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-08-15",
    "publication_date_latest": "2023-08-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463812153",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:38:21+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6568,
        "slug": "nieuw-amsterdam-2",
        "name": "Nieuw Amsterdam",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:46+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 281517,
            "slug": "niki-segnit-2",
            "key_names": "Segnit",
            "names_before_key": "Niki",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De groene smaakbijbel

de beste plantaardige combinaties, ideeën en recepten
ID 456085
Slug de-groene-smaakbijbel-niki-segnit
Contributors
Author : Niki Segnit
Annotation
Description <p><em>De groene smaakbijbel</em> bespreekt 90 smaken, van boerenkool tot cashew en van granaatappel tot pistache. Elke smaak wordt gekoppeld aan complementerende andere smaken. Van klassieke combinaties, zoals honing en yoghurt, tot eigentijdse, zoals kurkuma en gember of zwarte bonen en avocado. In meer dan 500 lemma's worden smaakverhalen, proefnotities en recepten gecombineerd om de essentie van elk ingredi&euml;nt levendig te beschrijven. <em>De groene smaakbijbel</em> verwijst af en toe naar vleesgerechten maar is in de kern vegetarisch. Een onmisbare nieuwe klassieker in elke keuken van nu.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Nieuw Amsterdam
Imprint
Language dut
Page count 352
Duration
Publication date first 2023-08-15
Publication date latest 2023-08-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463812153 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!