Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 199065,
    "slug": "de-hapjesbijbel-anne-hildyard",
    "nstc": null,
    "title": "De hapjesbijbel",
    "subtitle": "de ultieme verzameling voorgerechten, borrelhapjes, snacks en dipsauzen, vergezeld van 500 schitterende foto's",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De ultieme verzameling voorgerechten, borrelhapjes, snacks en dipsauzen, vergezeld van 500 schitterende foto\u2019s.\n\nDeze verzameling van maar liefst 500 recepten heeft voor elke gelegenheid wel iets te bieden, vari\u00ebrend van voorgerechten tot borrelhapjes;\n\nDipsauzen, warme en koude soepen, salades, pat\u00e9s, terrines en mousses, kaas en eieren, gevogelte en vlees, vis en schaal- en schelpdieren, en hartige groentegerechten;\n\nGeniet van tongstrelende voorafjes zoals Gekruid lamsvlees op mini-papadums, Baba ganoush met Libanees brood, Vispasteitjes met chermoula, Krabdimsum met Chinees bieslook en Flauta\u2019s met kip;\n\nMet meer dan 500 foto\u2019s en duidelijke stapsgewijze instructies die gegarandeerd tot een succesvol resultaat leiden;\n\nIn de kaders met tips en variaties vindt u informatie over de gebruikte ingredi\u00ebnten en suggesties voor alternatieven;\n\nBij elk recept staat voedingsinformatie, zodat u een gezond menu kunt samenstellen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-09-01",
    "publication_date_latest": "2011-09-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048304370",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:13:55+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109168,
            "slug": "anne-hildyard",
            "key_names": "Hildyard",
            "names_before_key": "Anne",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De hapjesbijbel

de ultieme verzameling voorgerechten, borrelhapjes, snacks en dipsauzen, vergezeld van 500 schitterende foto's
ID 199065
Slug de-hapjesbijbel-anne-hildyard
Contributors
Author : Anne Hildyard
Annotation
Description De ultieme verzameling voorgerechten, borrelhapjes, snacks en dipsauzen, vergezeld van 500 schitterende foto’s. Deze verzameling van maar liefst 500 recepten heeft voor elke gelegenheid wel iets te bieden, variërend van voorgerechten tot borrelhapjes; Dipsauzen, warme en koude soepen, salades, patés, terrines en mousses, kaas en eieren, gevogelte en vlees, vis en schaal- en schelpdieren, en hartige groentegerechten; Geniet van tongstrelende voorafjes zoals Gekruid lamsvlees op mini-papadums, Baba ganoush met Libanees brood, Vispasteitjes met chermoula, Krabdimsum met Chinees bieslook en Flauta’s met kip; Met meer dan 500 foto’s en duidelijke stapsgewijze instructies die gegarandeerd tot een succesvol resultaat leiden; In de kaders met tips en variaties vindt u informatie over de gebruikte ingrediënten en suggesties voor alternatieven; Bij elk recept staat voedingsinformatie, zodat u een gezond menu kunt samenstellen.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2011-09-01
Publication date latest 2011-09-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048304370 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!