Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 372506,
    "slug": "de-hele-vis-het-kookboek-josh-niland",
    "nstc": null,
    "title": "De hele vis",
    "subtitle": "een nieuwe visie op koken en eten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>We willen allemaal meer vis eten en we zijn doordrongen van het belang van duurzaamheid: met dit boek raak je ge&iuml;nspireerd en breid je je repertoire uit met de heerlijkste nieuwe idee&euml;n van d&eacute; chef-kok van deze tijd. In <em>.De hele vis &ndash; het kookboek</em> benadert Sydney&rsquo;s meest innovatieve chef-kok Josh Niland op een heel nieuwe manier alle aspecten van het bereiden van visgerechten. Of het nu gaat om het vinden van de juiste vis, het fileren, rijpen of zouten, alles wat we al dachten te weten wordt opnieuw onder de loep genomen en uitgelegd. Josh Nilands missie is anderen te inspireren vis te zien als een bijzondere voedingsbron en een culinair seizoensproduct. Met dit boek zijn nieuwe culinaire hoogtepunten binnen ieders handbereik. Proef de meer dan 60 recepten voor het bereiden van talloze vissoorten: van kabeljauw-leverpat&eacute; op toast, vis-cassoulet en geroosterd merg van vissenbotten tot aan de echte perfecte fish-and-chips. <em>De hele vis &ndash; het kookboek</em> zal de lezer er snel van overtuigen dat er meer op de wereld is dan alleen visfilet en dat er veel meer soorten vis zijn dan we denken.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-09-21",
    "publication_date_latest": "2020-09-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789045216492",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:32:08+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:30:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 375,
        "slug": "karakter-uitgevers-bv",
        "name": "Karakter Uitgevers BV",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:38+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:27+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 227289,
            "slug": "josh-niland",
            "key_names": "Niland",
            "names_before_key": "Josh",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:32:08+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:32:08+00:00"
        }
    ]
}
        

De hele vis

een nieuwe visie op koken en eten
ID 372506
Slug de-hele-vis-het-kookboek-josh-niland
Contributors
Author : Josh Niland
Annotation
Description <p>We willen allemaal meer vis eten en we zijn doordrongen van het belang van duurzaamheid: met dit boek raak je ge&iuml;nspireerd en breid je je repertoire uit met de heerlijkste nieuwe idee&euml;n van d&eacute; chef-kok van deze tijd. In <em>.De hele vis &ndash; het kookboek</em> benadert Sydney&rsquo;s meest innovatieve chef-kok Josh Niland op een heel nieuwe manier alle aspecten van het bereiden van visgerechten. Of het nu gaat om het vinden van de juiste vis, het fileren, rijpen of zouten, alles wat we al dachten te weten wordt opnieuw onder de loep genomen en uitgelegd. Josh Nilands missie is anderen te inspireren vis te zien als een bijzondere voedingsbron en een culinair seizoensproduct. Met dit boek zijn nieuwe culinaire hoogtepunten binnen ieders handbereik. Proef de meer dan 60 recepten voor het bereiden van talloze vissoorten: van kabeljauw-leverpat&eacute; op toast, vis-cassoulet en geroosterd merg van vissenbotten tot aan de echte perfecte fish-and-chips. <em>De hele vis &ndash; het kookboek</em> zal de lezer er snel van overtuigen dat er meer op de wereld is dan alleen visfilet en dat er veel meer soorten vis zijn dan we denken.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Karakter Uitgevers BV
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2020-09-21
Publication date latest 2020-09-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789045216492 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!