Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 239614,
    "slug": "de-hele-wereld-op-je-bord",
    "nstc": null,
    "title": "De hele wereld op je bord",
    "subtitle": "samen koken en samen eten tijdens het Nationaal Integratiediner",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Nationaal Integratiediner is een diner waarbij collega's zelf koken en elkaar beter leren kennen. Het is een feestje om te organiseren en om voor uitgenodigd te worden. Lekker eten is de basis, maar de achterliggende gedachte is veel groter. Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en idee\u00ebn. Wat is er niet mooier om deze verschillende idee\u00ebn en inzichten juist bij elkaar te brengen in en tijdens eten. Dit kookboek leert je daarom hoe de Nederlandse Keuken er in de toekomst uit zal zien. Immers heel veel gerechten die nu alledaags zijn, zijn ooit vanbuiten gekomen: macaroni, nasi goreng, pizza, bami, e.v.a. Het idee van het Nationaal Integratiediner is ontstaan bij Asito. Asito heeft meer dan 90 nationaliteiten in dienst, elke dag weer laten zij zien gezamenlijk een prestatie te kunnen leveren, ondanks alle verschillen tussen deze mensen.  ",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 120,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-12-01",
    "publication_date_latest": "2014-12-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789075979008",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:18:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 620,
        "slug": "kunstmag",
        "name": "KunstMag",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:57:53+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De hele wereld op je bord

samen koken en samen eten tijdens het Nationaal Integratiediner
ID 239614
Slug de-hele-wereld-op-je-bord
Contributors
Annotation
Description Nationaal Integratiediner is een diner waarbij collega's zelf koken en elkaar beter leren kennen. Het is een feestje om te organiseren en om voor uitgenodigd te worden. Lekker eten is de basis, maar de achterliggende gedachte is veel groter. Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Wat is er niet mooier om deze verschillende ideeën en inzichten juist bij elkaar te brengen in en tijdens eten. Dit kookboek leert je daarom hoe de Nederlandse Keuken er in de toekomst uit zal zien. Immers heel veel gerechten die nu alledaags zijn, zijn ooit vanbuiten gekomen: macaroni, nasi goreng, pizza, bami, e.v.a. Het idee van het Nationaal Integratiediner is ontstaan bij Asito. Asito heeft meer dan 90 nationaliteiten in dienst, elke dag weer laten zij zien gezamenlijk een prestatie te kunnen leveren, ondanks alle verschillen tussen deze mensen.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher KunstMag
Imprint
Language dut
Page count 120
Duration
Publication date first 2014-12-01
Publication date latest 2014-12-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789075979008 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!