Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 264307,
    "slug": "de-herfst-op-tafel-stephane-reynaud",
    "nstc": null,
    "title": "De herfst op tafel",
    "subtitle": "seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Dit boek bevat voor elke dag van de maanden september, oktober en november een zalig recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen. Fijne Franse recepten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Denk aan Kokkels in beurre blanc, Cassoulet, Rosbief met rode biet en Gekarameliseerde spareribs.</p>\n<p>Reynauds gerechten zijn opgetekend in zijn bekende no-nonsense stijl, geladeerd met de grappige anekdotes over Marie en L&eacute;on en voorzien van de aantrekkelijke fotografie van Marie-Pierre Morel. Een boek voor de liefhebber van de eenvoudige Franse keuken.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 148,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-10-01",
    "publication_date_latest": "2015-10-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059566514",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:21:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 153589,
            "slug": "stephane-reynaud-2",
            "key_names": "Reynaud",
            "names_before_key": "St\u00e9phane",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De herfst op tafel

seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365
ID 264307
Slug de-herfst-op-tafel-stephane-reynaud
Contributors
Author : Stéphane Reynaud
Annotation
Description <p>Dit boek bevat voor elke dag van de maanden september, oktober en november een zalig recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen. Fijne Franse recepten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Denk aan Kokkels in beurre blanc, Cassoulet, Rosbief met rode biet en Gekarameliseerde spareribs.</p> <p>Reynauds gerechten zijn opgetekend in zijn bekende no-nonsense stijl, geladeerd met de grappige anekdotes over Marie en L&eacute;on en voorzien van de aantrekkelijke fotografie van Marie-Pierre Morel. Een boek voor de liefhebber van de eenvoudige Franse keuken.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 148
Duration
Publication date first 2015-10-01
Publication date latest 2015-10-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059566514 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!