Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 492925,
    "slug": "de-inmaaktuin-jo-turner",
    "nstc": null,
    "title": "De inmaaktuin",
    "subtitle": "365 dagen eten uit je eigen tuin",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Met De inmaaktuin heb je d&eacute; gids in handen om van<br />moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten.<br />Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet<br />alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer<br />je moet zaaien en wat de gewassen nodig hebben<br />tijdens het opkweken tot en met het oogsten. Ook<br />uitleg over het kweken en conserveren van kruiden<br />en specerijen ontbreekt niet.<br />Leer alles over de diverse conserveringstechnieken:<br />van inleggen, bottelen, wecken tot en met fermenteren.<br />Ga aan de slag en ontdek, naast de usual suspects<br />als tomatensaus of zuurkool, dat er zo ontzettend<br />veel lekkers uit eigen tuin lang houdbaar te maken<br />is, waardoor je werkelijk het hele jaar door van de<br />moestuinoogst kunt eten.<br />Gebruik de oogst van rode pepers eens voor een<br />gelei met limoen &amp; mandarijn, pekel de venkelopbrengsten<br />en maak een relish van geroosterde<br />ma&iuml;s. Emmers vol kersen gebruik je onder andere<br />voor het maken van siroop, jam en gedroogde zure<br />kersen. Met De inmaaktuin haal je veel meer uit je<br />eigen moestuin. Bovendien krijg je per groente- en<br />fruitsoort de opsomming van sterke rassen.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-07-09",
    "publication_date_latest": "2024-07-16",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461433213",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:34:13+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:41:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 306129,
            "slug": "jo-turner",
            "key_names": "Turner",
            "names_before_key": "Jo",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T14:34:13+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:34:13+00:00"
        }
    ]
}
        

De inmaaktuin

365 dagen eten uit je eigen tuin
ID 492925
Slug de-inmaaktuin-jo-turner
Contributors
Author : Jo Turner
Annotation
Description <p>Met De inmaaktuin heb je d&eacute; gids in handen om van<br />moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten.<br />Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet<br />alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer<br />je moet zaaien en wat de gewassen nodig hebben<br />tijdens het opkweken tot en met het oogsten. Ook<br />uitleg over het kweken en conserveren van kruiden<br />en specerijen ontbreekt niet.<br />Leer alles over de diverse conserveringstechnieken:<br />van inleggen, bottelen, wecken tot en met fermenteren.<br />Ga aan de slag en ontdek, naast de usual suspects<br />als tomatensaus of zuurkool, dat er zo ontzettend<br />veel lekkers uit eigen tuin lang houdbaar te maken<br />is, waardoor je werkelijk het hele jaar door van de<br />moestuinoogst kunt eten.<br />Gebruik de oogst van rode pepers eens voor een<br />gelei met limoen &amp; mandarijn, pekel de venkelopbrengsten<br />en maak een relish van geroosterde<br />ma&iuml;s. Emmers vol kersen gebruik je onder andere<br />voor het maken van siroop, jam en gedroogde zure<br />kersen. Met De inmaaktuin haal je veel meer uit je<br />eigen moestuin. Bovendien krijg je per groente- en<br />fruitsoort de opsomming van sterke rassen.</p>
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2024-07-09
Publication date latest 2024-07-16
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461433213 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!