Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 303386,
    "slug": "de-keuken-van-hartwood-eric-werner",
    "nstc": null,
    "title": "De keuken van Hartwood",
    "subtitle": "een culinair avontuur op Yucat\u00e1n",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een culinair avontuur op Yucat\u00e1n, met een inleiding door Yvette van Boven.<br/><br/>Een jong, onverschrokken koppel besluit het drukke leven in New York achter zich te laten om hun droom te verwezenlijken. In een klein dorp op het Mexicaanse schiereiland Yucat\u00e1n, tussen jungle en zee, cre\u00ebren Eric Werner en Mya Henry een waar toevluchtsoord: een restaurant in de open lucht, zonder muren, plafond of elektriciteit. Inmiddels geldt Hartwood als een van de meest inspirerende restaurants die er zijn en heeft het bijzondere concept de gehele internationale culinaire wereld betoverd. <br/><br/>In dit kookboek vertaalt Eric Werner zijn passie voor pure smaken en natuurlijke ingredi\u00ebnten uit de regio naar recepten die iedereen thuis kan koken. Zijn moderne gerechten zijn combinaties van  eenvoud en serieuze technieken waardoor hij nieuwe smaken cre\u00ebert. De schitterende fotografie en de inspirerende verhalen over het restaurant maken van De keuken van Hartwood een adembenemende leeservaring van begin tot eind.<br/><br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-02-01",
    "publication_date_latest": "2017-02-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059567443",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:14:03+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:23:52+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 180088,
            "slug": "eric-werner",
            "key_names": "Werner",
            "names_before_key": "Eric",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 180089,
            "slug": "mya-henry",
            "key_names": "Henry",
            "names_before_key": "Mya",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:14:03+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:14:03+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De keuken van Hartwood

een culinair avontuur op Yucatán
ID 303386
Slug de-keuken-van-hartwood-eric-werner
Contributors
Author : Eric Werner
Author : Mya Henry
Annotation
Description Een culinair avontuur op Yucatán, met een inleiding door Yvette van Boven.<br/><br/>Een jong, onverschrokken koppel besluit het drukke leven in New York achter zich te laten om hun droom te verwezenlijken. In een klein dorp op het Mexicaanse schiereiland Yucatán, tussen jungle en zee, creëren Eric Werner en Mya Henry een waar toevluchtsoord: een restaurant in de open lucht, zonder muren, plafond of elektriciteit. Inmiddels geldt Hartwood als een van de meest inspirerende restaurants die er zijn en heeft het bijzondere concept de gehele internationale culinaire wereld betoverd. <br/><br/>In dit kookboek vertaalt Eric Werner zijn passie voor pure smaken en natuurlijke ingrediënten uit de regio naar recepten die iedereen thuis kan koken. Zijn moderne gerechten zijn combinaties van eenvoud en serieuze technieken waardoor hij nieuwe smaken creëert. De schitterende fotografie en de inspirerende verhalen over het restaurant maken van De keuken van Hartwood een adembenemende leeservaring van begin tot eind.<br/><br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2017-02-01
Publication date latest 2017-02-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059567443 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!