Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 205012,
    "slug": "de-kunst-van-de-italiaanse-keuken-massimo-bottura",
    "nstc": null,
    "title": "De kunst van de Italiaanse keuken",
    "subtitle": "de kunst van de Italiaanse keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Massimo Bottura: de ambassadeur van de nieuwe generatie moderne Italiaanse chefs Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Itali&euml;. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen met de culinaire traditie van Itali&euml;. Met deze aanpak verkreeg hij drie Michelin-sterren en is zijn Osteria nummer drie op de lijst van 50 Beste Restaurants. Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura's 25-jarige carri&egrave;re als sterrenchef van zijn restaurant in Modena. Verdeeld over vier hoofdstukken, worden de inspirerende gerechten, de ingredi&euml;nten en technieken beschreven. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en uitgebeeld. Stefano Graziani en Carlo Benvenuto verzorgden de schitterende fotografie. Bottura's werk is zo verrassend dat de Engelsen lachend zeggen: Never Trust a Skinny Italian Chef. Wij noemen het de meester die van koken kunst maakt en zich laat inspireren door zijn omgeving en de kunst.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 296,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-11-13",
    "publication_date_latest": "2017-09-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089896155",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:27+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112540,
            "slug": "massimo-bottura",
            "key_names": "BOTTURA",
            "names_before_key": "MASSIMO",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De kunst van de Italiaanse keuken

de kunst van de Italiaanse keuken
ID 205012
Slug de-kunst-van-de-italiaanse-keuken-massimo-bottura
Contributors
Author : MASSIMO BOTTURA
Annotation
Description <p>Massimo Bottura: de ambassadeur van de nieuwe generatie moderne Italiaanse chefs Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Itali&euml;. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen met de culinaire traditie van Itali&euml;. Met deze aanpak verkreeg hij drie Michelin-sterren en is zijn Osteria nummer drie op de lijst van 50 Beste Restaurants. Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura's 25-jarige carri&egrave;re als sterrenchef van zijn restaurant in Modena. Verdeeld over vier hoofdstukken, worden de inspirerende gerechten, de ingredi&euml;nten en technieken beschreven. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en uitgebeeld. Stefano Graziani en Carlo Benvenuto verzorgden de schitterende fotografie. Bottura's werk is zo verrassend dat de Engelsen lachend zeggen: Never Trust a Skinny Italian Chef. Wij noemen het de meester die van koken kunst maakt en zich laat inspireren door zijn omgeving en de kunst.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 296
Duration
Publication date first 2014-11-13
Publication date latest 2017-09-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089896155 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!