Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 249861,
    "slug": "de-kunst-van-het-koken-mark-william-allison",
    "nstc": null,
    "title": "De kunst van het koken",
    "subtitle": "meer dan 170 technieken om je culinaire vaardigheid te vergroten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het ultieme handboek voor de leerling-kok die chef wil worden! Dit inspirerende boek behandelt alle essenti\u00eble vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de beste koksscholen over de hele wereld.\n\n* Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde in overzichtelijke hoofdstukken. Aan de hand van meer dan 170 praktijkgerichte taken zul je snel je culinaire kennis en ervaring verrijken.\n\n* Leer hoe een restaurant achter de schermen functioneert en hoe je ingredi\u00ebnten combineert. Ga aan de slag met basisrecepten en culinaire technieken - dan sta je binnenkort met het nodige zelfvertrouwen in de keuken. \n\n* Laat je inwijden in de kookkunst door auteur Mark William Allison, een internationaal bekend kok en kookdocent.\n\nMark William Allison is hoofd culinaire educatie aan een van de meest gerenommeerde koksscholen ter wereld: Johnson & Wales University in Charlotte te North Carolina in de VS. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. Als chef-kok en docent heeft hij diverse prijzen gewonnen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-02-04",
    "publication_date_latest": "2012-03-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048305407",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:19:32+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 142044,
            "slug": "mark-william-allison",
            "key_names": "Allison",
            "names_before_key": "Mark William",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De kunst van het koken

meer dan 170 technieken om je culinaire vaardigheid te vergroten
ID 249861
Slug de-kunst-van-het-koken-mark-william-allison
Contributors
Author : Mark William Allison
Annotation
Description Het ultieme handboek voor de leerling-kok die chef wil worden! Dit inspirerende boek behandelt alle essentiƫle vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de beste koksscholen over de hele wereld. * Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde in overzichtelijke hoofdstukken. Aan de hand van meer dan 170 praktijkgerichte taken zul je snel je culinaire kennis en ervaring verrijken. * Leer hoe een restaurant achter de schermen functioneert en hoe je ingrediƫnten combineert. Ga aan de slag met basisrecepten en culinaire technieken - dan sta je binnenkort met het nodige zelfvertrouwen in de keuken. * Laat je inwijden in de kookkunst door auteur Mark William Allison, een internationaal bekend kok en kookdocent. Mark William Allison is hoofd culinaire educatie aan een van de meest gerenommeerde koksscholen ter wereld: Johnson & Wales University in Charlotte te North Carolina in de VS. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. Als chef-kok en docent heeft hij diverse prijzen gewonnen.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2012-02-04
Publication date latest 2012-03-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048305407 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!