Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 451255,
    "slug": "de-marktslager-geeske-smit",
    "nstc": null,
    "title": "De marktslager",
    "subtitle": "Een eerbetoon",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Geniet, lach, proef en ontdek! De Marktslager viert haar 40-jarig jubileum en doet dat met een eerbetoon aan haar klanten. Wat maken zij met het stukje vlees dat ze wekelijks op de markt halen?<br />In dit buitengewone boek krijg je een uniek kijkje in het leven en de keuken van &eacute;chte liefhebbers van eerlijke, duurzame en lokale producten. Familie, vrienden en klanten van De Marktslager delen persoonlijke gerechten. Je gaat van boer tot bord en leert meer over de filosofie van De Marktslager, hoe ze je stimuleren puur te eten, trots te zijn op de dieren van dichtbij en dankbaar voor wat ze ons geven. <br />Het is een kookboek voor elk moment met makkelijke &amp; hoogstaande recepten. Sukade zoals je oma het maakt, steak tartaar van een topchef of tofu met tzatziki van een macrobioot. Maar ook vegetarische huzarensalade op z'n Surinaams, sugo all'amatriciana en een typische Britse Sunday roast.<br />Het is een eerbetoon aan de lokale eetcultuur, van vroeger en van nu, nog steeds uitermate belangrijk voor onze wereld. Een boek dat elke liefhebber van eerlijk eten op de plank moet hebben staan. Met 40 hartverwarmende verhalen en recepten. Wie maak jij er blij mee?</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 300,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-12-16",
    "publication_date_latest": "2022-12-16",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789493245761",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:53:06+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:38:18+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6600,
        "slug": "palmslag-vof",
        "name": "Palmslag VOF",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 279253,
            "slug": "geeske-smit",
            "key_names": "Smit",
            "names_before_key": "Geeske",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:53:06+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:53:06+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De marktslager

Een eerbetoon
ID 451255
Slug de-marktslager-geeske-smit
Contributors
Author : Geeske Smit
Annotation
Description <p>Geniet, lach, proef en ontdek! De Marktslager viert haar 40-jarig jubileum en doet dat met een eerbetoon aan haar klanten. Wat maken zij met het stukje vlees dat ze wekelijks op de markt halen?<br />In dit buitengewone boek krijg je een uniek kijkje in het leven en de keuken van &eacute;chte liefhebbers van eerlijke, duurzame en lokale producten. Familie, vrienden en klanten van De Marktslager delen persoonlijke gerechten. Je gaat van boer tot bord en leert meer over de filosofie van De Marktslager, hoe ze je stimuleren puur te eten, trots te zijn op de dieren van dichtbij en dankbaar voor wat ze ons geven. <br />Het is een kookboek voor elk moment met makkelijke &amp; hoogstaande recepten. Sukade zoals je oma het maakt, steak tartaar van een topchef of tofu met tzatziki van een macrobioot. Maar ook vegetarische huzarensalade op z'n Surinaams, sugo all'amatriciana en een typische Britse Sunday roast.<br />Het is een eerbetoon aan de lokale eetcultuur, van vroeger en van nu, nog steeds uitermate belangrijk voor onze wereld. Een boek dat elke liefhebber van eerlijk eten op de plank moet hebben staan. Met 40 hartverwarmende verhalen en recepten. Wie maak jij er blij mee?</p>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Palmslag VOF
Imprint
Language dut
Page count 300
Duration
Publication date first 2022-12-16
Publication date latest 2022-12-16
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789493245761 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!