Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 305150,
    "slug": "de-nederlandse-kaasplank-maarten-koek",
    "nstc": null,
    "title": "De Nederlandse kaasplank",
    "subtitle": "fromager en sommelier Maarten Koek combineert",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Nederlandse Kaasplank (soft cover)<br/>Fromager en sommelier Maarten Koek combineert<br/>Fransen spreken van 'embarras du choix', en dat betekent zoiets als: met de handen in je haar zitten als je voor een partijtje een kaasplateau moet vullen. Want hoe pak je dat aan?<br/><br/>Gelukkig komt fromager (en sommelier) Maarten Koek te hulp met zijn boek waarmee hij in de wereld van de vaderlandse kazen duikt. Die omvat heel wat meer dan de jong en oud belegen Leidse of Goudse kazen. Dan blijken we ook een keur aan blauwgeaderde soorten van eigen bodem te hebben, allerlei geitenkazen (al of niet met een aslaag), tot aan roodbacteriekazen \u00e0 la de M\u00fcnster toe.<br/><br/>Maarten geeft ook tips over de inrichting van de Nederlandse kaasplank, welke zoetigheden bij verschillende kaasjes kunnen worden geserveerd en wat erbij te drinken. En dat hoeft zeker niet altijd een glas wijn te zijn.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-03-01",
    "publication_date_latest": "2017-03-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492077738",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:14:38+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:24:02+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1245,
        "slug": "trichis-publishing-bv",
        "name": "Trichis Publishing B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:33:14+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 181273,
            "slug": "maarten-koek-2",
            "key_names": "Koek",
            "names_before_key": "Maarten",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 181274,
            "slug": "etienne-verhoeff-2",
            "key_names": "Verhoeff",
            "names_before_key": "Etienne",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:14:38+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:14:38+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De Nederlandse kaasplank

fromager en sommelier Maarten Koek combineert
ID 305150
Slug de-nederlandse-kaasplank-maarten-koek
Contributors
Author : Maarten Koek
Author : Etienne Verhoeff
Annotation
Description De Nederlandse Kaasplank (soft cover)<br/>Fromager en sommelier Maarten Koek combineert<br/>Fransen spreken van 'embarras du choix', en dat betekent zoiets als: met de handen in je haar zitten als je voor een partijtje een kaasplateau moet vullen. Want hoe pak je dat aan?<br/><br/>Gelukkig komt fromager (en sommelier) Maarten Koek te hulp met zijn boek waarmee hij in de wereld van de vaderlandse kazen duikt. Die omvat heel wat meer dan de jong en oud belegen Leidse of Goudse kazen. Dan blijken we ook een keur aan blauwgeaderde soorten van eigen bodem te hebben, allerlei geitenkazen (al of niet met een aslaag), tot aan roodbacteriekazen à la de Münster toe.<br/><br/>Maarten geeft ook tips over de inrichting van de Nederlandse kaasplank, welke zoetigheden bij verschillende kaasjes kunnen worden geserveerd en wat erbij te drinken. En dat hoeft zeker niet altijd een glas wijn te zijn.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Trichis Publishing B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2017-03-01
Publication date latest 2017-03-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492077738 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!