Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207622,
    "slug": "de-nieuwe-bakbijbel-catherine-atkinson",
    "nstc": null,
    "title": "De nieuwe bakbijbel",
    "subtitle": "hartige en zoete taarten, quiches, pasteien, bladerdeeghapjes",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "- Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.<br/><br/>- Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen<br/><br/>- Ge?llustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg<br/><br/>- Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voortzetten",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-10-27",
    "publication_date_latest": "2010-10-27",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048303298",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114258,
            "slug": "catherine-atkinson-2",
            "key_names": "Atkinson",
            "names_before_key": "Catherine",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De nieuwe bakbijbel

hartige en zoete taarten, quiches, pasteien, bladerdeeghapjes
ID 207622
Slug de-nieuwe-bakbijbel-catherine-atkinson
Contributors
Author : Catherine Atkinson
Annotation
Description - Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.<br/><br/>- Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen<br/><br/>- Ge?llustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg<br/><br/>- Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voortzetten
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2010-10-27
Publication date latest 2010-10-27
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048303298 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!