Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 265905,
    "slug": "de-nieuwe-keuken-van-de-veluwe-rene-zanderink",
    "nstc": null,
    "title": "De nieuwe keuken van de Veluwe",
    "subtitle": "(chef)koks, cateraars, leveranciers, producenten, restaurants, ingredi\u00ebnten, recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de Veluwe kent vele smaken. Chef-koks van de beste Veluwse restaurants weten dat. Met traditionele producten van boerderijen en producten uit de natuur bereiden ze nieuwe Veluwse gerechten en zetten ze de smaak van de streek op de kaart.</p>\n<p>In<em> De nieuwe keuken van de Veluwe</em> vertellen deze (chef)koks en ook cateraars, producenten en leveranciers over hun passie voor een eerlijke en streekgebonden keuken. Ze geven hun bijzondere recepten prijs, natuurlijk gebruik makend van lokale ingredienten. In diverse columns worden de herkomst en de toepassingen van deze ingredienten beschreven.&nbsp;Proef het verschil in de nieuwe keuken van de Veluwe.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-09-30",
    "publication_date_latest": "2015-09-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789075271874",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:20:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 422,
        "slug": "su-de-ronde-tafel-cluit-bv",
        "name": "SU \"De Ronde Tafel\" (Cluit BV)",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:29+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 154905,
            "slug": "rene-zanderink-2",
            "key_names": "ZANDERINK",
            "names_before_key": "RENE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 154906,
            "slug": "ria-dubbeldam",
            "key_names": "Dubbeldam",
            "names_before_key": "Ria",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De nieuwe keuken van de Veluwe

(chef)koks, cateraars, leveranciers, producenten, restaurants, ingrediƫnten, recepten
ID 265905
Slug de-nieuwe-keuken-van-de-veluwe-rene-zanderink
Contributors
Author : RENE ZANDERINK
Author : Ria Dubbeldam
Annotation
Description <p>Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de Veluwe kent vele smaken. Chef-koks van de beste Veluwse restaurants weten dat. Met traditionele producten van boerderijen en producten uit de natuur bereiden ze nieuwe Veluwse gerechten en zetten ze de smaak van de streek op de kaart.</p> <p>In<em> De nieuwe keuken van de Veluwe</em> vertellen deze (chef)koks en ook cateraars, producenten en leveranciers over hun passie voor een eerlijke en streekgebonden keuken. Ze geven hun bijzondere recepten prijs, natuurlijk gebruik makend van lokale ingredienten. In diverse columns worden de herkomst en de toepassingen van deze ingredienten beschreven.&nbsp;Proef het verschil in de nieuwe keuken van de Veluwe.</p>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher SU "De Ronde Tafel" (Cluit BV)
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2015-09-30
Publication date latest 2015-09-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789075271874 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!