Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 209018,
    "slug": "de-nieuwe-nederlandse-keuken-albert-kooy",
    "nstc": null,
    "title": "De Nieuwe Nederlandse Keuken",
    "subtitle": "over 5 principes van goed eten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In De Nieuwe Nederlandse Keuken geeft Albert Kooy zijn visie op koken in Nederland. Het is een basiskookboek dat richtlijnen geeft aan de hedendaagse Nederlandse amateur- en professionele kok. \r\nDoor de ontwikkeling van de moderne techniek is op het gebied van voeding heel veel mogelijk. Op dit moment kunnen we bijna alles kopen, krijgen of maken, zonder ons af te vragen waar het eigenlijk vandaan komt: uit welke grond, uit welk water, welke afstand het heeft afgelegd voor dat het bij ons in de koelkast, de winkel of het restaurant terecht komt. Maar ook wat voor belasting het heeft of heeft gehad op ons milieu.\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 264,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-02-21",
    "publication_date_latest": "2011-02-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789075979930",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789080865556",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:32+00:00",
    "publisher": {
        "id": 620,
        "slug": "kunstmag",
        "name": "KunstMag",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:57:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115447,
            "slug": "albert-kooy",
            "key_names": "KOOY",
            "names_before_key": "ALBERT",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De Nieuwe Nederlandse Keuken

over 5 principes van goed eten
ID 209018
Slug de-nieuwe-nederlandse-keuken-albert-kooy
Contributors
Author : ALBERT KOOY
Annotation
Description In De Nieuwe Nederlandse Keuken geeft Albert Kooy zijn visie op koken in Nederland. Het is een basiskookboek dat richtlijnen geeft aan de hedendaagse Nederlandse amateur- en professionele kok. Door de ontwikkeling van de moderne techniek is op het gebied van voeding heel veel mogelijk. Op dit moment kunnen we bijna alles kopen, krijgen of maken, zonder ons af te vragen waar het eigenlijk vandaan komt: uit welke grond, uit welk water, welke afstand het heeft afgelegd voor dat het bij ons in de koelkast, de winkel of het restaurant terecht komt. Maar ook wat voor belasting het heeft of heeft gehad op ons milieu.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher KunstMag
Imprint
Language dut
Page count 264
Duration
Publication date first 2011-02-21
Publication date latest 2011-02-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789075979930 (BC)
  • ISBN: 9789080865556 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!