Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 244918,
    "slug": "de-oosterschelde-kreeft",
    "nstc": null,
    "title": "De Oosterschelde kreeft",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het allereerste boek over de Oosterscheldekreeft<br />De Oosterscheldekreeft is uniek en daar zijn we trots op! Ons Zeeuwse schaaldier wordt over de hele wereld geroemd vanwege haar stevigere vlees en de zoetere en vollere smaak. Ook de (Oosterschelde)kreeftvisserij is een bijzondere aangelegenheid; er gelden strikte regels voor de vangst en er mag niet het hele jaar op gevist worden. Hierdoor is kreeft een schaars en kostbaar product, een delicatesse. Vaak wordt zij daarom met culinaire hoogstandjes omgeven, maar dit is nergens voor nodig. Kreeft is er namelijk gewoon voor iedereen.<br />Dat laat dit boek zien. Puur en eerlijk. Zonder pretenties. Van visser tot bioloog tot meester- kok. We heffen de mythe rond de kreeft op en we ontrafelen alle raadselen. We zetten alles op een rij: hoe de kreeft te herkennen, hoe haar te bereiden, enz.<br />Remko Kraaijeveld maakte foto's waar het zoute water van afspat. Ruig, direct en po?tisch. Vissers, tuinders en het Zeeuwse landschap met de onge?venaarde wolkenluchten. Het zout, zilt en het zoet. Geen obligaat opgemaakte borden met uitgekiende belichting, maar liefde op een bord in het landschap waar het allemaal vandaan komt.<br />Met basisrecepten voor iedereen, maar ook recepten van topchefs van de restaurants van de Kring van de Oosterscheldekreeft. En natuurlijk ontbreekt ook Sergio Herman niet... Ga naar Zeeland met het boek De Oosterscheldekreeft; dat moet je lezen, proeven en beleven.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-03-16",
    "publication_date_latest": "2012-03-16",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789081804264",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00",
    "updated_at": "2025-11-11T00:18:12+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1852,
        "slug": "komma-uitgeverij",
        "name": "Komma, Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:42:42+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:00:37+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De Oosterschelde kreeft

ID 244918
Slug de-oosterschelde-kreeft
Contributors
Annotation
Description Het allereerste boek over de Oosterscheldekreeft<br />De Oosterscheldekreeft is uniek en daar zijn we trots op! Ons Zeeuwse schaaldier wordt over de hele wereld geroemd vanwege haar stevigere vlees en de zoetere en vollere smaak. Ook de (Oosterschelde)kreeftvisserij is een bijzondere aangelegenheid; er gelden strikte regels voor de vangst en er mag niet het hele jaar op gevist worden. Hierdoor is kreeft een schaars en kostbaar product, een delicatesse. Vaak wordt zij daarom met culinaire hoogstandjes omgeven, maar dit is nergens voor nodig. Kreeft is er namelijk gewoon voor iedereen.<br />Dat laat dit boek zien. Puur en eerlijk. Zonder pretenties. Van visser tot bioloog tot meester- kok. We heffen de mythe rond de kreeft op en we ontrafelen alle raadselen. We zetten alles op een rij: hoe de kreeft te herkennen, hoe haar te bereiden, enz.<br />Remko Kraaijeveld maakte foto's waar het zoute water van afspat. Ruig, direct en po?tisch. Vissers, tuinders en het Zeeuwse landschap met de onge?venaarde wolkenluchten. Het zout, zilt en het zoet. Geen obligaat opgemaakte borden met uitgekiende belichting, maar liefde op een bord in het landschap waar het allemaal vandaan komt.<br />Met basisrecepten voor iedereen, maar ook recepten van topchefs van de restaurants van de Kring van de Oosterscheldekreeft. En natuurlijk ontbreekt ook Sergio Herman niet... Ga naar Zeeland met het boek De Oosterscheldekreeft; dat moet je lezen, proeven en beleven.
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Komma, Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2012-03-16
Publication date latest 2012-03-16
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789081804264 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!