Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 209144,
    "slug": "de-oosterse-keuken-sallie-morrisa",
    "nstc": null,
    "title": "De Oosterse keuken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Authentieke recepten en klassieke ingredi\u00ebnten uit China, Hongkong, Japan, Korea, Maleisi\u00eb, Singapore, Thailand, Birma, Indonesi\u00eb, de Filippijnen en Vietnam.<br/><br/>Een rijk ge\u00efllustreerde gids over de ingredi\u00ebnten van de Oosterse keuken, met meer dan 100 authentieke recepten om van te watertanden.\u00a0<br/><br/>Alles wat u wilt weten over de Oosterse keuken, van het benodigde keukengerei en de ideale inhoud van een voorraadkast tot een beschrijving en de bereidingswijze van groente, fruit en vis. Ontdek de geheimen van de Oosterse keuken en leer hoe u een wok kunt gebruiken om heerlijke kruidenmengsels te maken, die de basis vormen van vele traditionele Oosterse gerechten.\u00a0<br/><br/>Lees in dit boek hoe u perfecte rijst kunt bereiden en hoe u exotische ingredi\u00ebnten als citroengras en gedroogde inktvis in de lekkerste gerechten kunt verwerken.\u00a0<br/><br/>U zult zelf ervaren hoe eenvoudig het is om de populairste klassieke gerechten thuis klaar te maken, bijvoorbeeld Pekingeend met Mandarijnflensjes, Krokante Loempia\u2019s uit Sjanghai, Rendang van Kip uit Maleisi\u00eb, Pikant-zure Garnalensoep uit Thailand, Sat\u00e9 Kambing en Nasi Goreng uit Indonesi\u00eb, Garnalenkoekjes van de Filippijnen en Sashimi en Sushirollen uit Japan.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-09-22",
    "publication_date_latest": "2008-09-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059208636",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:37+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115554,
            "slug": "sallie-morrisa",
            "key_names": "Morrisa",
            "names_before_key": "Sallie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De Oosterse keuken

ID 209144
Slug de-oosterse-keuken-sallie-morrisa
Contributors
Author : Sallie Morrisa
Annotation
Description Authentieke recepten en klassieke ingrediënten uit China, Hongkong, Japan, Korea, Maleisië, Singapore, Thailand, Birma, Indonesië, de Filippijnen en Vietnam.<br/><br/>Een rijk geïllustreerde gids over de ingrediënten van de Oosterse keuken, met meer dan 100 authentieke recepten om van te watertanden. <br/><br/>Alles wat u wilt weten over de Oosterse keuken, van het benodigde keukengerei en de ideale inhoud van een voorraadkast tot een beschrijving en de bereidingswijze van groente, fruit en vis. Ontdek de geheimen van de Oosterse keuken en leer hoe u een wok kunt gebruiken om heerlijke kruidenmengsels te maken, die de basis vormen van vele traditionele Oosterse gerechten. <br/><br/>Lees in dit boek hoe u perfecte rijst kunt bereiden en hoe u exotische ingrediënten als citroengras en gedroogde inktvis in de lekkerste gerechten kunt verwerken. <br/><br/>U zult zelf ervaren hoe eenvoudig het is om de populairste klassieke gerechten thuis klaar te maken, bijvoorbeeld Pekingeend met Mandarijnflensjes, Krokante Loempia’s uit Sjanghai, Rendang van Kip uit Maleisië, Pikant-zure Garnalensoep uit Thailand, Saté Kambing en Nasi Goreng uit Indonesië, Garnalenkoekjes van de Filippijnen en Sashimi en Sushirollen uit Japan.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2008-09-22
Publication date latest 2008-09-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059208636 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!