Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 279862,
    "slug": "de-parttime-vegetarier-nicola-graimes",
    "nstc": null,
    "title": "De parttime vegetarier",
    "subtitle": "afwisselende recepten - met af en toe wat vis of vlees",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch is en af en toe wat vis of vlees bevat parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende idee&euml;n en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen.<br />Maak voor een weldadige brunch eens {Aardappelkoekjes met rookkaas en knapperige boerenkool} of de visvariant {Aardappelkoekjes met zalm}. Veel gerechten, zoals {Libanese labnehballetjes} en de vleesvariant {Pittige lamsballetjes}, zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt.<br />Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-05-25",
    "publication_date_latest": "2016-05-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048312689",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:07:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:22:33+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 167132,
            "slug": "nicola-graimes-2",
            "key_names": "Graimes",
            "names_before_key": "Nicola",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:07:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:07:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De parttime vegetarier

afwisselende recepten - met af en toe wat vis of vlees
ID 279862
Slug de-parttime-vegetarier-nicola-graimes
Contributors
Author : Nicola Graimes
Annotation
Description <p>Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch is en af en toe wat vis of vlees bevat parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende idee&euml;n en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen.<br />Maak voor een weldadige brunch eens {Aardappelkoekjes met rookkaas en knapperige boerenkool} of de visvariant {Aardappelkoekjes met zalm}. Veel gerechten, zoals {Libanese labnehballetjes} en de vleesvariant {Pittige lamsballetjes}, zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt.<br />Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2016-05-25
Publication date latest 2016-05-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048312689 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!