Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 347482,
    "slug": "de-pastabijbel-jeni-wright",
    "nstc": null,
    "title": "de Pastabijbel",
    "subtitle": "de complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "de Pastabijbel<br />De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van<br />Italiaanse pasta<br />* In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.<br />* Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.<br />* 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.<br />* Met meer dan 800 fantastische foto's en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta - onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.<br />",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-06-03",
    "publication_date_latest": "2019-06-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048317547",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:25:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:28:46+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 211682,
            "slug": "jeni-wright-2",
            "key_names": "WRIGHT",
            "names_before_key": "JENI",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:25:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:25:24+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

de Pastabijbel

de complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
ID 347482
Slug de-pastabijbel-jeni-wright
Contributors
Author : JENI WRIGHT
Annotation
Description de Pastabijbel<br />De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van<br />Italiaanse pasta<br />* In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.<br />* Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.<br />* 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.<br />* Met meer dan 800 fantastische foto's en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta - onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.<br />
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2019-06-03
Publication date latest 2019-06-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048317547 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!