Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208937,
    "slug": "de-portugese-keuken-edite-vieira",
    "nstc": null,
    "title": "De Portugese keuken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "\r\n\r\n\r\nPortugal heeft een verfrissend veelzijdige keuken. Het land bezit met de vele regionale specialiteiten een rijk erfgoed aan culinaire schatten. De Portugese keuken is puur en gezond en de gerechten zijn merendeels eenvoudig klaar te maken. Er zijn overeenkomsten met de mediterrane keuken, maar ook duidelijke verschillen. Specerijen uit de ori\u00ebnt, pittige hapjes uit Brazili\u00eb en zoete gerechten uit Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika zijn gedurende de eeuwen discreet toegevoegd aan het nationale culinaire palet, dat echter zijn eigenheid heeft weten de behouden. De smaak van Portugal, dat is knoflook, olijfolie, wijn en zoutevis, maar ook korianderblad, kweeperengelei, kaastaartjes, amandelen, luchtig gebak en bergen citrusfruit. \r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 259,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-11-09",
    "publication_date_latest": "2005-11-09",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789060976036",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115370,
            "slug": "edite-vieira",
            "key_names": "VIEIRA",
            "names_before_key": "EDITE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De Portugese keuken

ID 208937
Slug de-portugese-keuken-edite-vieira
Contributors
Author : EDITE VIEIRA
Annotation
Description Portugal heeft een verfrissend veelzijdige keuken. Het land bezit met de vele regionale specialiteiten een rijk erfgoed aan culinaire schatten. De Portugese keuken is puur en gezond en de gerechten zijn merendeels eenvoudig klaar te maken. Er zijn overeenkomsten met de mediterrane keuken, maar ook duidelijke verschillen. Specerijen uit de oriƫnt, pittige hapjes uit Braziliƫ en zoete gerechten uit Turkije, het Midden-Oosten en Noord-Afrika zijn gedurende de eeuwen discreet toegevoegd aan het nationale culinaire palet, dat echter zijn eigenheid heeft weten de behouden. De smaak van Portugal, dat is knoflook, olijfolie, wijn en zoutevis, maar ook korianderblad, kweeperengelei, kaastaartjes, amandelen, luchtig gebak en bergen citrusfruit.
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 259
Duration
Publication date first 2005-11-09
Publication date latest 2005-11-09
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789060976036 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!