Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 343676,
    "slug": "de-receptenwijzer-juglen-zwaan",
    "nstc": null,
    "title": "De receptenwijzer",
    "subtitle": "Een overzichtelijk receptenboek met recepten voor ontbijt, lunch, diner, toetjes, tussendoortjes, soepen, salades, groentespreads, sappen, ijsjes, dranken, sauzen, dressings en meer",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het is auteur Juglen Zwaan wederom gelukt een 'compleet' boek te \nmaken: De receptenwijzer, zijn derde boek.\nEerder zijn verschenen De supplementenwijzer (2013) en De \nvoedingswijzer (2017).\nDe titels van zijn boeken zeggen alles over de inhoud. De \nreceptenwijzer is een boek vol recepten voor ontbijt, lunch, diner, \ntoetjes, tussendoortjes, soepen, salades, groentespreads, sappen, \nijsjes, dranken, sauzen, dressings en meer.\nAlle recepten zijn vrij van koemelk, gluten, E-nummers en \ngeraffineerde suiker. Het receptenboek is te gebruiken voor iedereen \ndie gezond en/of gezonder wil eten en drinken, en tevens door de \nmeeste voedingsstromingen te hanteren.\nDaarnaast is deze keer een extra bonusboek toegevoegd: De\nmaaltijdwijzer, waarin Juglen de lezer van een manier voorziet\nom middels een geniaalkaartsysteem vele combinatie\u2019s voor \nmaaltijden te maken.\nMet De maaltijdwijzer kies je eenvoudig op basis van koolhydraten, \neiwitten en groenten je maaltijd. Hierdoor zijn er duizenden variaties \nte maken. Nog niet eerder is er een boek verschenen waarmee\nzoveel maaltijden samengesteld kunnen worden.\nUiteraard bevatten de 2 boeken meer dan alleen maar recepten en \nmaaltijden combinaties; ze lopen over van de aanvullende \ninformatie, hetgeen Juglen zijn doel is: informatie verschaffen en de \nlezer mag zelf kiezen en beslissen.\n\nDe receptenwijzer bevat o.a.:\n\u2022 Meer dan 120 kant-en-klare (glutenvrije) recepten om meer variatie \nin je voedingspatroon aan te brengen, ingedeeld in ontbijt, lunch, \ndiner, dessert, tussendoortjes, soepen, salades, smoothies,\njuices, groentespreads, sauzen, dranken en ijs;\n\u2022 Betaalbare recepten die in minder dan 20 minuten zijn te maken;\n\u2022 Honderden tips voor gezondere keuzen;\n\u2022 Uitgeschreven weekmenu\u2019s voor mensen die een specifiek dieet \nvolgen zoals glutenvrij, low-carb, veganistisch, en mediterraan;\n\u2022 Recepten voor kruidenmixen om E-nummervrij te kunnen koken;\n\u2022 Een uitgewerkte lijst met tips voor vervanging van ongezonde \nvoeding door gezonde voeding;\n\u2022 Recepten voor dressings die je gezondheid verder helpen in plaats \nvan tegenwerken;\n\u2022 Een uiteenzetting over welke voedingsmiddelen er in de basis \nthuishoren in de gezonde keuken;\n\u2022 Uitleg over welke materialen een plek verdienen in de gezonde \nkeuken, inclusief aankooptips;\n\u2022 Een bonus met fermentatierecepten en een handleiding kiemen kweken.\n\nInfo over de auteur:\nJuglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als \nleerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen \nbewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid.\nVia seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen \nge\u00efnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen.\nHierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied \nvan voeding, supplementen en gezondheid. Juglen combineert \nmoderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Hij is een \nvoorstander van puur natuur.\nHij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele \nvisies.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 344,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-11-20",
    "publication_date_latest": "2018-11-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492665195",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:24:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:27:41+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1894,
        "slug": "succesboeken",
        "name": "Succesboeken",
        "created_at": "2025-09-19T12:42:53+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:08:56+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 208431,
            "slug": "juglen-zwaan",
            "key_names": "Zwaan",
            "names_before_key": "Juglen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:24:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:24:12+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De receptenwijzer

Een overzichtelijk receptenboek met recepten voor ontbijt, lunch, diner, toetjes, tussendoortjes, soepen, salades, groentespreads, sappen, ijsjes, dranken, sauzen, dressings en meer
ID 343676
Slug de-receptenwijzer-juglen-zwaan
Contributors
Author : Juglen Zwaan
Annotation
Description Het is auteur Juglen Zwaan wederom gelukt een 'compleet' boek te maken: De receptenwijzer, zijn derde boek. Eerder zijn verschenen De supplementenwijzer (2013) en De voedingswijzer (2017). De titels van zijn boeken zeggen alles over de inhoud. De receptenwijzer is een boek vol recepten voor ontbijt, lunch, diner, toetjes, tussendoortjes, soepen, salades, groentespreads, sappen, ijsjes, dranken, sauzen, dressings en meer. Alle recepten zijn vrij van koemelk, gluten, E-nummers en geraffineerde suiker. Het receptenboek is te gebruiken voor iedereen die gezond en/of gezonder wil eten en drinken, en tevens door de meeste voedingsstromingen te hanteren. Daarnaast is deze keer een extra bonusboek toegevoegd: De maaltijdwijzer, waarin Juglen de lezer van een manier voorziet om middels een geniaalkaartsysteem vele combinatie’s voor maaltijden te maken. Met De maaltijdwijzer kies je eenvoudig op basis van koolhydraten, eiwitten en groenten je maaltijd. Hierdoor zijn er duizenden variaties te maken. Nog niet eerder is er een boek verschenen waarmee zoveel maaltijden samengesteld kunnen worden. Uiteraard bevatten de 2 boeken meer dan alleen maar recepten en maaltijden combinaties; ze lopen over van de aanvullende informatie, hetgeen Juglen zijn doel is: informatie verschaffen en de lezer mag zelf kiezen en beslissen. De receptenwijzer bevat o.a.: • Meer dan 120 kant-en-klare (glutenvrije) recepten om meer variatie in je voedingspatroon aan te brengen, ingedeeld in ontbijt, lunch, diner, dessert, tussendoortjes, soepen, salades, smoothies, juices, groentespreads, sauzen, dranken en ijs; • Betaalbare recepten die in minder dan 20 minuten zijn te maken; • Honderden tips voor gezondere keuzen; • Uitgeschreven weekmenu’s voor mensen die een specifiek dieet volgen zoals glutenvrij, low-carb, veganistisch, en mediterraan; • Recepten voor kruidenmixen om E-nummervrij te kunnen koken; • Een uitgewerkte lijst met tips voor vervanging van ongezonde voeding door gezonde voeding; • Recepten voor dressings die je gezondheid verder helpen in plaats van tegenwerken; • Een uiteenzetting over welke voedingsmiddelen er in de basis thuishoren in de gezonde keuken; • Uitleg over welke materialen een plek verdienen in de gezonde keuken, inclusief aankooptips; • Een bonus met fermentatierecepten en een handleiding kiemen kweken. Info over de auteur: Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid. Juglen combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Hij is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Succesboeken
Imprint
Language dut
Page count 344
Duration
Publication date first 2018-11-20
Publication date latest 2018-11-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492665195 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!