Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 209966,
    "slug": "de-smaak-van-de-roos-diet-vergeldt-christians",
    "nstc": null,
    "title": "De smaak van de roos",
    "subtitle": "met 70 recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Rozen werden door de eeuwen heen niet alleen gebruikt om huis en tuin te verfraaien, maar dienden ook als ingredi?nt voor bijzondere gerechten en als geneesmiddel. Nog steeds is de etherische olie een van de belangrijkste oli?n in de aromatherapie. Maar met die bijzondere rozenolie kunnen ook verrassend lekkere gerechten worden gemaakt. \n\nDe smaak van de roos geeft een kijkje in de geschiedenis van de roos en het gebruik door de jaren heen in de keukens van de Grieken en Romeinen, de Maghreb, het Midden-Oosten en China. Een keur aan recepten voor zoete en hartige gerechten volgt, zoals kleine snoeperijen, desserts als pannacotta, cr?me br?l?e, ijs en gebak. De hartige rozenhapjes zijn ideaal voor een high tea, een buffet of als voorgerecht. \n\nEr wordt een speciaal hoofdstuk gewijd aan de rozenbottel en het boek sluit af met tips over het kweken van rozen. Deze schat aan informatie gecombineerd met de mooie foto?s van schitterende rozen en bijzondere gerechten maken dit boek een must voor elke rozenliefhebber.\n\n\nDiet Vergeldt woont in Lottum, het Limburgse ?rozendorp?, en heeft meer dan 150 rozensoorten in haar tuin. Al ruim twintig jaar is zij actief met het verwerken van rozen in allerlei etenswaar als jams, olie en azijn. De recepten voor dit boek ontwikkelde zij samen met haar man Leo, die kok is.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-08-04",
    "publication_date_latest": "2011-08-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059563971",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:55+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116291,
            "slug": "diet-vergeldt-christians",
            "key_names": "Vergeldt-Christians",
            "names_before_key": "Diet",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De smaak van de roos

met 70 recepten
ID 209966
Slug de-smaak-van-de-roos-diet-vergeldt-christians
Contributors
Author : Diet Vergeldt-Christians
Annotation
Description Rozen werden door de eeuwen heen niet alleen gebruikt om huis en tuin te verfraaien, maar dienden ook als ingredi?nt voor bijzondere gerechten en als geneesmiddel. Nog steeds is de etherische olie een van de belangrijkste oli?n in de aromatherapie. Maar met die bijzondere rozenolie kunnen ook verrassend lekkere gerechten worden gemaakt. De smaak van de roos geeft een kijkje in de geschiedenis van de roos en het gebruik door de jaren heen in de keukens van de Grieken en Romeinen, de Maghreb, het Midden-Oosten en China. Een keur aan recepten voor zoete en hartige gerechten volgt, zoals kleine snoeperijen, desserts als pannacotta, cr?me br?l?e, ijs en gebak. De hartige rozenhapjes zijn ideaal voor een high tea, een buffet of als voorgerecht. Er wordt een speciaal hoofdstuk gewijd aan de rozenbottel en het boek sluit af met tips over het kweken van rozen. Deze schat aan informatie gecombineerd met de mooie foto?s van schitterende rozen en bijzondere gerechten maken dit boek een must voor elke rozenliefhebber. Diet Vergeldt woont in Lottum, het Limburgse ?rozendorp?, en heeft meer dan 150 rozensoorten in haar tuin. Al ruim twintig jaar is zij actief met het verwerken van rozen in allerlei etenswaar als jams, olie en azijn. De recepten voor dit boek ontwikkelde zij samen met haar man Leo, die kok is.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2011-08-04
Publication date latest 2011-08-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059563971 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!