Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 344003,
    "slug": "de-smaak-van-de-sawa-nico-jouwe",
    "nstc": null,
    "title": "De smaak van de Sawa",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Modern Indisch eten met een goed glas wijn<br/> <br/>Een van de charmante kenmerken van de Indische keuken is dat achter de recepten van klassieke Indische gerechten vaak de mooiste anekdotes en familieverhalen schuilgaan. In hun prachtig ge\u00efllustreerde kookboek dat voorjaar 2019 verschijnt, vertellen Betty van Bokhoven - van Enst en (schoonzoon!) Allard Sieburgh over de oorsprong van hun recepten en over hun bijzondere, jarenlange samenwerking in Smaakstudio De Sawa in Delft. Zij laten zien hoe innovaties in de keuken traditionele gerechten een verrassend nieuw leven geven. Beide chefs werken ook als productontwikkelaar bij Vanka-Kawat. Daarnaast is Sieburgh sommelier en legt hij in het boek uit welke wijnen het beste passen bij de specifieke, sterke smaken van Indische gerechten. <br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-04-16",
    "publication_date_latest": "2019-05-27",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789082128536",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:24:28+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:27:40+00:00",
    "publisher": {
        "id": 386,
        "slug": "ef-ef-media",
        "name": "Ef & Ef Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:59+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 208734,
            "slug": "nico-jouwe",
            "key_names": "Jouwe",
            "names_before_key": "Nico",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 208735,
            "slug": "inge-van-der-helm",
            "key_names": "Helm",
            "names_before_key": "Inge",
            "prefix_to_key": "van der",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 208736,
            "slug": "allard-sieburgh",
            "key_names": "Sieburgh",
            "names_before_key": "Allard",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 208737,
            "slug": "betty-van-enst",
            "key_names": "Enst",
            "names_before_key": "Betty",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:24:28+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:24:28+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De smaak van de Sawa

ID 344003
Slug de-smaak-van-de-sawa-nico-jouwe
Contributors
Author : Nico Jouwe
Author : Inge van der Helm
Author : Allard Sieburgh
Author : Betty van Enst
Annotation
Description Modern Indisch eten met een goed glas wijn<br/> <br/>Een van de charmante kenmerken van de Indische keuken is dat achter de recepten van klassieke Indische gerechten vaak de mooiste anekdotes en familieverhalen schuilgaan. In hun prachtig geïllustreerde kookboek dat voorjaar 2019 verschijnt, vertellen Betty van Bokhoven - van Enst en (schoonzoon!) Allard Sieburgh over de oorsprong van hun recepten en over hun bijzondere, jarenlange samenwerking in Smaakstudio De Sawa in Delft. Zij laten zien hoe innovaties in de keuken traditionele gerechten een verrassend nieuw leven geven. Beide chefs werken ook als productontwikkelaar bij Vanka-Kawat. Daarnaast is Sieburgh sommelier en legt hij in het boek uit welke wijnen het beste passen bij de specifieke, sterke smaken van Indische gerechten. <br/>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Ef & Ef Media
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2019-04-16
Publication date latest 2019-05-27
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789082128536 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!