Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208823,
    "slug": "de-smaak-van-het-oosten-alastair-hendy",
    "nstc": null,
    "title": "De smaak van het Oosten",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een bijzondere combinatie: een zeer persoonlijk verslag van een reis door Azi\u00eb met ruim 100 heerlijke recepten, zoals curries, noedelgerechten en bijzondere soepen.\r\n\r\nDe keukens van Laos, Vietnam, Thailand, Birma, Singapore, India en Bali komen uitgebreid aan bod.\r\n\r\nDe landen, mensen en gerechten zijn op een unieke en adembenemende manier in beeld gebracht.\r\n\r\nAuteur Alistair Hendy werd in 2003 met de Gllenfiddich Award tot \u2018s werelds beste culinair recensent en fotograaf uitgeroepen.\r\n\r\n\r\nAlastair Hendy is zowel een gerenommeerd fotograaf als een vooraanstaand culinair journalist. Hij maakte reizen door India, Birma, Thailand, Laos, Vietnam, Singapore en Bali om met pen en camera allerlei heerlijke, lokale gerechten vast te leggen. Het resultaat is een reis- en receptenboek van Azi\u00eb geschreven door iemand met een passie voor alles wat Aziatisch is, verfraaid met foto's waaruit diezelfde passie spreekt. Alastair heeft voor dit boek jarenlang veldwerk verricht, hij maakte voor dag en dauw  spannende boottochten, beklom bergen in de avondschemering, trotseerde \u2019s nachts de muskieten, vloog met gammele vliegtuigjes naar uithoeken van de aarde, op zoek naar dat ene recept, dat ene ingredi\u00ebnt of die ene foto. Dat alles bij elkaar heeft een unieke verzameling foto's en heerlijke recepten opgeleverd die je thuis in je eigen keuken kunt maken. Zowel de foto's als de recepten zijn een eerbetoon aan de oosterse keuken.\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-08-17",
    "publication_date_latest": "2005-08-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058973047",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115286,
            "slug": "alastair-hendy",
            "key_names": "Hendy",
            "names_before_key": "Alastair",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De smaak van het Oosten

ID 208823
Slug de-smaak-van-het-oosten-alastair-hendy
Contributors
Author : Alastair Hendy
Annotation
Description Een bijzondere combinatie: een zeer persoonlijk verslag van een reis door Azië met ruim 100 heerlijke recepten, zoals curries, noedelgerechten en bijzondere soepen. De keukens van Laos, Vietnam, Thailand, Birma, Singapore, India en Bali komen uitgebreid aan bod. De landen, mensen en gerechten zijn op een unieke en adembenemende manier in beeld gebracht. Auteur Alistair Hendy werd in 2003 met de Gllenfiddich Award tot ‘s werelds beste culinair recensent en fotograaf uitgeroepen. Alastair Hendy is zowel een gerenommeerd fotograaf als een vooraanstaand culinair journalist. Hij maakte reizen door India, Birma, Thailand, Laos, Vietnam, Singapore en Bali om met pen en camera allerlei heerlijke, lokale gerechten vast te leggen. Het resultaat is een reis- en receptenboek van Azië geschreven door iemand met een passie voor alles wat Aziatisch is, verfraaid met foto's waaruit diezelfde passie spreekt. Alastair heeft voor dit boek jarenlang veldwerk verricht, hij maakte voor dag en dauw spannende boottochten, beklom bergen in de avondschemering, trotseerde ’s nachts de muskieten, vloog met gammele vliegtuigjes naar uithoeken van de aarde, op zoek naar dat ene recept, dat ene ingrediënt of die ene foto. Dat alles bij elkaar heeft een unieke verzameling foto's en heerlijke recepten opgeleverd die je thuis in je eigen keuken kunt maken. Zowel de foto's als de recepten zijn een eerbetoon aan de oosterse keuken.
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2005-08-17
Publication date latest 2005-08-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058973047 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!