Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 353505,
    "slug": "de-smaken-van-italie-marie-florence-van-es",
    "nstc": null,
    "title": "De smaken van Itali\u00eb",
    "subtitle": "over streekproducten, ingredi\u00ebnten en de Italiaanse eetcultuur",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Italianen zijn in staat om van eenvoudige ingredi\u00ebnten iets bijzonders te maken. Zo'n beetje elke streek, stad of dorp gaat prat op een eigen, soms eeuwenoude specialiteit. Dat merkte Marie Florence van Es toen ze tijdens haar studie Italiaans door het land reisde. Ze leerde Itali\u00eb nog beter kennen door haar werk als diplomaat in Rome. <br/><br/>Marie Florence verdiept zich al jaren in de Italiaanse gastronomie en alles wat daar mee samenhangt. De talloze streekproducten en lokale specialiteiten vormen het fundament van een rijke eetcultuur die veel verder gaat dan pasta en pizza. In De Smaken van Itali\u00eb bundelt Marie Florence haar ervaring en kennis. Ze geeft achtergronden van producten en ingredi\u00ebnten en verklaart begrippen. Verder beschrijft ze tradities en eigenaardigheden die Itali\u00eb in buitenlandse ogen zo authentiek maken en deelt ze recepten van minder bekende gerechten. <br/><br/>Dit met foto's ge\u00efllustreerde boek is zo'n naslagwerk waarin je verlekkerd blijft bladeren en lezen. <br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-11-15",
    "publication_date_latest": "2020-04-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789493160262",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
    "updated_at": "2025-11-10T00:29:03+00:00",
    "publisher": {
        "id": 3453,
        "slug": "edicola-pub-bv-veltman-distributie-bv",
        "name": "Edicola Pub BV / Veltman Distributie BV",
        "created_at": "2025-09-19T13:04:10+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:12+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De smaken van Italië

over streekproducten, ingrediënten en de Italiaanse eetcultuur
ID 353505
Slug de-smaken-van-italie-marie-florence-van-es
Contributors
Annotation
Description Italianen zijn in staat om van eenvoudige ingrediënten iets bijzonders te maken. Zo'n beetje elke streek, stad of dorp gaat prat op een eigen, soms eeuwenoude specialiteit. Dat merkte Marie Florence van Es toen ze tijdens haar studie Italiaans door het land reisde. Ze leerde Italië nog beter kennen door haar werk als diplomaat in Rome. <br/><br/>Marie Florence verdiept zich al jaren in de Italiaanse gastronomie en alles wat daar mee samenhangt. De talloze streekproducten en lokale specialiteiten vormen het fundament van een rijke eetcultuur die veel verder gaat dan pasta en pizza. In De Smaken van Italië bundelt Marie Florence haar ervaring en kennis. Ze geeft achtergronden van producten en ingrediënten en verklaart begrippen. Verder beschrijft ze tradities en eigenaardigheden die Italië in buitenlandse ogen zo authentiek maken en deelt ze recepten van minder bekende gerechten. <br/><br/>Dit met foto's geïllustreerde boek is zo'n naslagwerk waarin je verlekkerd blijft bladeren en lezen. <br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Edicola Pub BV / Veltman Distributie BV
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2019-11-15
Publication date latest 2020-04-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789493160262 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!