Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 199032,
    "slug": "de-studentenkookgids-barbecue-judy-hall",
    "nstc": null,
    "title": "De studentenkookgids barbecue",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Als je voor het eerst op jezelf woont, ben je waarschijnlijk niet gewend aan ingewikkelde culinaire capriolen en vind je het hele idee van inkopen doen en een maaltijd bereiden beangstigender dan een bezoek aan de tandarts. <br/>Maar met een klein beetje kennis, een paar basisingredi\u00ebnten en wat zelfvertrouwen (al dan niet terecht!) kun je een maaltijd tot een beregezellig sociaal gebeuren maken. <br/><br/>Er gaat niets boven barbecue\u00ebn. De voorbereiding, het wachten tot de kooltjes heet genoeg zijn, de verrukkelijke geur, en die heerlijke smaak van vers geroosterd voedsel maken barbecue\u00ebn tot een populaire bezigheid op warme zomerse dagen. Dankzij de ontwikkeling van de barbecuetechnologie en omdat het niet altijd mooi weer is, barbecue\u00ebn mensen tegenwoordig niet meer alleen die paar weekjes per jaar dat de zon tevoorschijn wil komen. <br/><br/>Alleen al de gedachte van een barbecue kan je opbeuren en een vakantiegevoel geven en als je een afdakje hebt, kun je onder alle weersomstandigheden barbecue\u00ebn.<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-05-21",
    "publication_date_latest": "2010-05-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048300839",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:13:55+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109143,
            "slug": "judy-hall",
            "key_names": "Hall",
            "names_before_key": "Judy",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De studentenkookgids barbecue

ID 199032
Slug de-studentenkookgids-barbecue-judy-hall
Contributors
Author : Judy Hall
Annotation
Description Als je voor het eerst op jezelf woont, ben je waarschijnlijk niet gewend aan ingewikkelde culinaire capriolen en vind je het hele idee van inkopen doen en een maaltijd bereiden beangstigender dan een bezoek aan de tandarts. <br/>Maar met een klein beetje kennis, een paar basisingrediënten en wat zelfvertrouwen (al dan niet terecht!) kun je een maaltijd tot een beregezellig sociaal gebeuren maken. <br/><br/>Er gaat niets boven barbecueën. De voorbereiding, het wachten tot de kooltjes heet genoeg zijn, de verrukkelijke geur, en die heerlijke smaak van vers geroosterd voedsel maken barbecueën tot een populaire bezigheid op warme zomerse dagen. Dankzij de ontwikkeling van de barbecuetechnologie en omdat het niet altijd mooi weer is, barbecueën mensen tegenwoordig niet meer alleen die paar weekjes per jaar dat de zon tevoorschijn wil komen. <br/><br/>Alleen al de gedachte van een barbecue kan je opbeuren en een vakantiegevoel geven en als je een afdakje hebt, kun je onder alle weersomstandigheden barbecueën.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2010-05-21
Publication date latest 2010-05-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048300839 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!