Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 222115,
    "slug": "de-superette-het-kookboek-kobe-desramaults",
    "nstc": null,
    "title": "De Superette. Het kookboek",
    "subtitle": "het kookboek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Lef, kennis en kunde, overtuigingskracht en een aanstekelijke werkspirit, d\u00c3\u00a0t zijn de basisingredi\u00c3\u00abnten van De Superette, de bakkerszaak annex brood-, grill- en pizzarestaurant van Rose Green, Sarah Lemke en Kobe Desramaults. <br/>De bevlogen Ierse souschef van sterrenzaak In de Wulf , de meesterlijke bak\u00c2\u00acker uit de States en de chef van In de Wulf en De Vitrine verzamelden zich samen rond \u00c3\u00a9\u00c3\u00a9n grote gemetselde houtoven, die het hart van de bakkerij vormt. Tezamen gaan ze voor puur en origineel voedsel. <br/>Kobe en zijn team grijpen hierbij terug naar de basis: zorgvuldig uitgeko\u00c2\u00aczen, lokale producten bereid volgens de oude ambachten, met veel zorg voor pure en originele smaken. Want d\u00c3\u00a0\u00c3\u00a0r ligt de toekomst, aldus Kobe Desramaults, die je in zijn boek leert hoe je thuis zelf aan de slag kan, of je nu een geoefend kok bent of een absolute leek. <br/>Van graan tot brood, van fermenteren over kneden tot bakken, en tot slot van beleggen tot proeven en genieten; dit boek leert je alle nodige technieken en verrast met eerlijke, heerlijke en eenvoudige recepten. Een basishandboek voor iedereen die eerlijk en gezond eten hoog in het vaandel draagt.<br/><br/><br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-05-22",
    "publication_date_latest": "2015-10-09",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089315113",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:53:42+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:16:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1232,
        "slug": "agora-uitgeverscentrum",
        "name": "Agora Uitgeverscentrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 125183,
            "slug": "kobe-desramaults-2",
            "key_names": "Desramaults",
            "names_before_key": "Kobe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:53:42+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:53:42+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De Superette. Het kookboek

het kookboek
ID 222115
Slug de-superette-het-kookboek-kobe-desramaults
Contributors
Author : Kobe Desramaults
Annotation
Description Lef, kennis en kunde, overtuigingskracht en een aanstekelijke werkspirit, dàt zijn de basisingrediënten van De Superette, de bakkerszaak annex brood-, grill- en pizzarestaurant van Rose Green, Sarah Lemke en Kobe Desramaults. <br/>De bevlogen Ierse souschef van sterrenzaak In de Wulf , de meesterlijke bak¬ker uit de States en de chef van In de Wulf en De Vitrine verzamelden zich samen rond één grote gemetselde houtoven, die het hart van de bakkerij vormt. Tezamen gaan ze voor puur en origineel voedsel. <br/>Kobe en zijn team grijpen hierbij terug naar de basis: zorgvuldig uitgeko¬zen, lokale producten bereid volgens de oude ambachten, met veel zorg voor pure en originele smaken. Want dààr ligt de toekomst, aldus Kobe Desramaults, die je in zijn boek leert hoe je thuis zelf aan de slag kan, of je nu een geoefend kok bent of een absolute leek. <br/>Van graan tot brood, van fermenteren over kneden tot bakken, en tot slot van beleggen tot proeven en genieten; dit boek leert je alle nodige technieken en verrast met eerlijke, heerlijke en eenvoudige recepten. Een basishandboek voor iedereen die eerlijk en gezond eten hoog in het vaandel draagt.<br/><br/><br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Agora Uitgeverscentrum
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2015-05-22
Publication date latest 2015-10-09
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089315113 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!