Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 485096,
    "slug": "de-syrische-keuken-van-imad-imad-alarnab",
    "nstc": null,
    "title": "De Syrische keuken van Imad",
    "subtitle": "een culinaire liefdesbrief aan Damascus",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Syrische keuken van Imad: een culinaire liefdesbrief aan Damascus<br />De Syrische keuken van Imad is niet alleen een kookboek<br />maar vertelt ook het verhaal van Imad Alarnab,<br />chef-kok en eigenaar van onder andere drie succesvolle<br />restaurants in Damascus. Tot 27 juli 2015. Van<br />respectabel burger tot vluchteling: te voet en met de<br />trein, via Libanon, dwars door Europa en een verblijf<br />van 64 dagen in de \u2018Jungle van Calais\u2019. Krap zes jaar<br />later, met vallen en opstaan, opende Alarnab Imad\u2019s<br />Syrian Kitchen in Londen.<br />Zijn indrukwekkende verhaal loopt als een rode draad<br />door dit kookboek heen en vertelt onder meer dat<br />samen eten en koken verbindt en verbroedert. Van<br />traditionele Syrische gerechten tot en met signature<br />dishes die hij in de loop der jaren als chef-kok heeft<br />ontwikkeld.<br />Verras je tafelgenoten met voorgerechtjes als mtuma<br />(geplette aardappels besprenkeld met chermoula-yoghurt),<br />saroja (aubergines met kaas & dadelmelasse),<br />geserveerd met jirjir (rucolasalade met halloumi &<br />watermeloen). Imponeer met gemarineerde lamsschouder<br />(kaftif ghanam), ontdek groentegerechten<br />als zahraa harra, bloemkool met rode uien & pepers,<br />en sluit een diner af met knafeh nableseh (gebakken,<br />boterig sliertjesdeeg gevuld met kaas en overgoten<br />met zoete siroop).",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-06-13",
    "publication_date_latest": "2024-06-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461433190",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:40:42+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 301001,
            "slug": "imad-alarnab",
            "key_names": "Alarnab",
            "names_before_key": "Imad",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00"
        }
    ]
}
        

De Syrische keuken van Imad

een culinaire liefdesbrief aan Damascus
ID 485096
Slug de-syrische-keuken-van-imad-imad-alarnab
Contributors
Author : Imad Alarnab
Annotation
Description De Syrische keuken van Imad: een culinaire liefdesbrief aan Damascus<br />De Syrische keuken van Imad is niet alleen een kookboek<br />maar vertelt ook het verhaal van Imad Alarnab,<br />chef-kok en eigenaar van onder andere drie succesvolle<br />restaurants in Damascus. Tot 27 juli 2015. Van<br />respectabel burger tot vluchteling: te voet en met de<br />trein, via Libanon, dwars door Europa en een verblijf<br />van 64 dagen in de ‘Jungle van Calais’. Krap zes jaar<br />later, met vallen en opstaan, opende Alarnab Imad’s<br />Syrian Kitchen in Londen.<br />Zijn indrukwekkende verhaal loopt als een rode draad<br />door dit kookboek heen en vertelt onder meer dat<br />samen eten en koken verbindt en verbroedert. Van<br />traditionele Syrische gerechten tot en met signature<br />dishes die hij in de loop der jaren als chef-kok heeft<br />ontwikkeld.<br />Verras je tafelgenoten met voorgerechtjes als mtuma<br />(geplette aardappels besprenkeld met chermoula-yoghurt),<br />saroja (aubergines met kaas & dadelmelasse),<br />geserveerd met jirjir (rucolasalade met halloumi &<br />watermeloen). Imponeer met gemarineerde lamsschouder<br />(kaftif ghanam), ontdek groentegerechten<br />als zahraa harra, bloemkool met rode uien & pepers,<br />en sluit een diner af met knafeh nableseh (gebakken,<br />boterig sliertjesdeeg gevuld met kaas en overgoten<br />met zoete siroop).
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2024-06-13
Publication date latest 2024-06-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461433190 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!