Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208852,
    "slug": "de-turkse-keuken-ghillie-basan",
    "nstc": null,
    "title": "De Turkse keuken",
    "subtitle": "tradities, ingredienten, smaken, technieken, 75 klassieke recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "de Turkse keuken<br>TRADITIES<br>INGREDI TEN<br>SMAKEN<br>TECHNIEKEN<br>75 KLASSIEKE RECEPTEN<br>Ontdek de sensuele smaken van een klassieke keuken met een mengeling van 75 traditionele en moderne recepten<br>Experimenteer met een creatieve mix van recepten van de glinsterende kustlijnen van de Middellandse en Ege he Zee tot het platteland van Anatoli n de zich steeds vernieuwende en spannende keuken van Istanbul<br>Bevat een gids over Turkse tradities, culinaire invloeden, religieuze feesten en familiefeesten<br>Van eenvoudige meze tot een heerlijk geurende rozenblaadjessorbet; ontdek een kleurrijke keuken die een benijdenswaardige hoeveelheid kruiden en specerijen mengt met uiterst verse ingredi en<br>Deze unieke collectie aanlokkelijke recepten combineert klassiekers als puree van gerookte aubergine, filodeegsigaren en sissende kebabs met moderne, onbekendere gerechten als selderie-kokossalade of geroosterde courgettes en perziken met pijnboompitten. Geniet van sappige stoofpotten met vers en gedroogd fruit, heerlijk ruikende pilavs met pijnboompitten, zeebaars in zout en vijgen met honing.<br>Met meer dan 300 prachtige kleurenfoto's<br>Complete voedingswaardentabel voor elk recept",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2006-10-19",
    "publication_date_latest": "2006-10-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059203853",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115308,
            "slug": "ghillie-basan-2",
            "key_names": "Basan",
            "names_before_key": "Ghillie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De Turkse keuken

tradities, ingredienten, smaken, technieken, 75 klassieke recepten
ID 208852
Slug de-turkse-keuken-ghillie-basan
Contributors
Author : Ghillie Basan
Annotation
Description de Turkse keuken<br>TRADITIES<br>INGREDI TEN<br>SMAKEN<br>TECHNIEKEN<br>75 KLASSIEKE RECEPTEN<br>Ontdek de sensuele smaken van een klassieke keuken met een mengeling van 75 traditionele en moderne recepten<br>Experimenteer met een creatieve mix van recepten van de glinsterende kustlijnen van de Middellandse en Ege he Zee tot het platteland van Anatoli n de zich steeds vernieuwende en spannende keuken van Istanbul<br>Bevat een gids over Turkse tradities, culinaire invloeden, religieuze feesten en familiefeesten<br>Van eenvoudige meze tot een heerlijk geurende rozenblaadjessorbet; ontdek een kleurrijke keuken die een benijdenswaardige hoeveelheid kruiden en specerijen mengt met uiterst verse ingredi en<br>Deze unieke collectie aanlokkelijke recepten combineert klassiekers als puree van gerookte aubergine, filodeegsigaren en sissende kebabs met moderne, onbekendere gerechten als selderie-kokossalade of geroosterde courgettes en perziken met pijnboompitten. Geniet van sappige stoofpotten met vers en gedroogd fruit, heerlijk ruikende pilavs met pijnboompitten, zeebaars in zout en vijgen met honing.<br>Met meer dan 300 prachtige kleurenfoto's<br>Complete voedingswaardentabel voor elk recept
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2006-10-19
Publication date latest 2006-10-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059203853 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!